Philips 196V3LSB7

Un monitor foarte bun e acest monitor LED Philips 196V3LSB7 și se recomandă prin al său preț mic, dar și prin performanța în afișarea imaginilor de cea mai bună calitate. Nici nu costă multe deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și de ce nu… are trebui să recunosc că e unul dintre cele mia ieftine și calitative monitoare de la Philips. Diagonala e una mică înspre medie deoarece are 18,5 inci și cred că ar fi foarte bun dac vreți să faceți tranziția de la CRT la LED ori de la LCD la LED. Despre fiabilitatea sa nu are rost să mi vorbesc deoarece e una excelentă și nu cred că o să găsiți vreun monitor la fel de ieftin și fiabil în același timp.

Poze

196V3LSB7 e un monitor al anului 2012 chiar dacă vorbim despre un design al anului 2011. Nu prezintă facilități cum ar fi boxe ori tuner TV, însă are atât un port digital cât și unul de tip analog. Astfel pot fi conectate plăci video noi, dar și vechi fără a face în vreun fel vreo discriminare. 😛 Alături sunt două poze cu acest periferic splendid și sper că din preview-ul video de la final puteți să vă faceți mai bine o părere despre el.

Din faţă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

196V3LSB7 vine cu un ecran de aproape 19 inci, mai exact de 18,5 țoli, iar rezoluția sa e una HD+ de 1366 pe 768 pixeli. Această rezoluție e una ok din moment ce ecranul nu e foarte mare și o să puteți viziona fără probleme filme HD – 720p. Consumul de curent e foarte mic, mai exact de undeva la 15 W și asta ne demonstrează că 196V3LSB7 este prietenos cu mediul înconjurător.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; garanția poate fi mărită la mai mult de 2 ani; are conectori DVI și VGA; aspectul imaginii e de tip 16 pe 9 și asta e un lucru optim pentru vizionarea filmelor HD; nu costă deloc mult și raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; are port Kensington și asta înseamnă că dacă îl expuneți atunci îl puteți lega așa încât să nu vi-l fure nimeni.
Contra: ecranul probabil că e cam mic pentru unele persoane, dar pentru mine ar fi optim.

Concluzie

196V3LSB7 e un monitor care arată bine și funcționează la fel de bine. Nu cred că o să întâmpinați vreun fel de problemă în utilizarea acestui monitor deoarece are butoanele poziționate așa încât să fie accesibile, iar meniul OSD e realizat intuitiv. Pentru a vă face o impresie despre periferic vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa