Philips 196V3LSB25

Un monitor foarte bun e acest Philips 196V3LSB25 care vine ca o alternativă la 236V3LSB. E un monitor ieftin pentru persoanele care nu sunt prea pretențioase ori pentru acele persoane care vor să facă trecerea de la CRT la LCD/LED. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și se poate observa că nu e deloc scump. Nu vine cu prea multe facilități, dar îl puteți monta pe un perete, iar consumul de curent e foarte mic ca la orice monitor făcut de Philips.

Poze

Se poate vedea că acest 196V3LSB25 e foarte asemănător cu modelul 236V3LSB, doar că al doilea are un ecran mai mare. E de culoare neagră, iar ecranul e unul decent de 18,5 inci. Rezoluția sa e de 1366 pe 768 pixeli și acest lucru vă va ajuta să vizionați filme HD deoarece ecranul e unul HD+. Din a doua imagine se poate vedea că e subțire ca orice alt monitor LED de ultimă generație.

Philips 247E3LSU 1
Din faţă
Philips 247E3LSU 2
Din lateral

Specificaţii tehnice

Nu e prea mult de spus despre caracteristicile sale tehnice deoarece e un monitor simplu, dar trebuie să știți că are port analog de tip VGA care e de găsit pe orice placă de bază. Totuși, dacă aveți un calculator nou s-ar putea să nu aveți decât porturi digitale cum ar fi DVI ori HDMI și de aceea acest monitor nu ar fi bun.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu posibilitatea de a fi montat pe perete dar eu zic că nu prea are rost această facilitate deoarece e cam mic; rezoluția e una foarte bună și din această cauză e un periferic foarte bun pentru vizionarea filmelor seriale; fiabilitatea e mai mult decât bună, iar la acest lucru contribuie și garanția standard de 2 ani extensibilă la 3-4 ani; vine cu blocare Kensington în cazul în care vreți să-l expuneți undeva ori dacă aveți angajați cleptomani.
Contra: nu vine cu porturi digitale.

Concluzie

Monitorul de tip LED Philips 196V3LSB25 e unul care a apărut pe la jumătatea anului 2012 și îl recomand deoarece are o greutate de sub 3 kilograme, poate fi pus pe perete, e performant și pentru că vine cu o mulțime de certificări. Un preview găsiți alături și de aceea cred că o să vă puteți face mai bine o opinie despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa