Philips 196V3LSB

Un monitor LED Philips 196V3LSB e unul de 18.5 inci ideal pentru cei care vor să facă un upgrade inteligent pentru actualul desktop PC. Spun asta deoarece are un ecran generos dar unul mai mare ar fi mai recomandat în special pentru jocuri şi filme (să vină cu rezoluţie FUll HD). Dar dacă îl vreţi pentru vechiul PC deci ca un înlocuitor pentru vechiul LCD sau CRT şi daor pentru navigare web şi Office, acesta e foarte bun. Spun asta deoarece are un consum foarte mic, un contrast pe măsură şi un preţ accesibil. Ar trebui să precizez şi faptul că e realizat din materiale foarte bune şi „prietenoase” cu mediul înconjurător. O alternativă pentru mai mulţi bani dar care e ideală pentru gameri e Philips 236V3LAB – diagonală de 23 de inci şi rezoluţie Full HD. Philips 196V3LSB e recomandarea mea în acest buget în special dacă doriţi un model cu tehnologie LED şi să fie accesibil, având un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Din faţă
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Philips 196V3LSB are un panel de 18.5 inci de tip TFT-LCD cu iluminare W-LED Display. Deci are un contrast dinamic mare (10 milioane la 1) şi un consum foarte mic de energie (14 W). Ecranul e însoţit de o rezoluţie HD+ adică de 1366 cu 768 pixeli (e cât a unui laptop de 14-15). Acesta are un contrast tipic de 1000 la 1, iluminare 250 cd/mp, aspect imagine de tipul 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate de 160 şi 170 grade şi rate de refresh foarte bune. Pe partea de facilităţi acest monitor LED nu beneficiază de montare VESA, tuner TV sau boxe integrate. La capitolul conectori acest 196V3LSB are intrările DVi şi VGA.

Alte caracteristici ale acestui monitor LED Philips ar fi: EnergyStar 5.0, EPEAT Silver, RoHS, securitate Kensington Lock şi o greutate de 2.4 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design negru cu suprafaţă lucioasă, e uşor de instalat, consumă foarte puţin, ideal pentru utilizare office dar şi jocuri (timp de răspuns de 5 ms), contrast mare şi preţ accesibil.

Minusuri: nu are montare VESA (pe perete).

Concluzie

Acest monitor LED Philips 196V3LSB e un model recent lansat pe piaţa din România şi care se adresează celor care nu beneficiază de un buget generos ci unul modic. Dacă vă plac filmele şi jocurile nu ezitaţi să verificaţi şi modelele mai mari de la acelaşi producător. Jos am postat un filmuleţ cu prezentarea unui model destul de similar:

Te-ar mai putea interesa