Philips 196V3LAB5, monitor LED ieftin

Dacă ești în căutarea unui monitor deloc mare care să aibă rezoluție HD așa încât tu să poți vedea filme HD fără probleme (pierderi de detalii) atunci eu ți-aș recomanda un monitor de la Philips – Philips 196V3LAB5. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are un ecran mediu, port digital (pe lângă cel analog), boxe și un consum deloc mare de curent.

Aspect

E un monitor cu ecran de 18.5 inci, adică 46.99 centimetri, care are o culoare negru lucios. Dacă sunteți de părere că ocupă prea mult loc pe birou atunci trebuie știut că îl puteți monta pe un perete/suport, iar boxele integrate vă ajută și ele la economisire de spațiu.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul 196V3LAB5 e unul cu ecran de circa 47 centimetri care are o rezoluție de 1366×768 pixeli, lucru benefic vizionării de filme HD. Deci, dacă sunteți pasionați de seriale atunci acest model vă va ajuta să le vedeți fără pierderi de detalii… dacă sunt la calitate 720p. Sunetul e și el destul de calitativ, dar nu se poate compara cu cel al unui sistem 2.1.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest periferic consumul mic de curent, claritatea imaginii, numărul mare de certificări și faptul că are și port digital. Pentru a-l putea folosi la capacitate maximă nu ai nevoie de ceva setări suplimentare deoarece e plug and play precum toate monitoarele.
Din păcate nu are HDMI. Calitatea imaginii e doar HD și nu Full HD, dar acest lucru nu e unul rău deoarece la dimensiunea ecranului chiar nu contează acest lucru.

Concluzie

Ca o concluzie aș supune că acest monitor e bun pentru cineva care vrea să facă trecerea de la LCD la LED sau de la un LED cu diagonală ceva mai mică. Pe lângă brand și preț, acest model e recomandat și de faptul că e certificat de multe organisme. De asemenea corespunde numeroaselor certificări internaționale, lucru care ne demonstrează că achiziționăm un model de calitate superioară și nu o chinezărie făcută pe vapor.

Te-ar mai putea interesa