Philips 193V5LSB2/10, monitor LED ieftin

Dacă te interesează un monitor cu ecran de 18.5 care să fie LED atunci eu ți-aș recomanda acest 193V5LSB2/10. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie nu mi se pare deloc mare deoarece incorporează destul de multe lucruri utile cum ar fi ecranul LED, rezoluția HD și consumul mic de curent.

Aspect

E un model de culoare neagră care poate fi montat și pe perete grație suportului Vesa 100×100. Nu știu dacă în cazul acestui monitor e utilă posibilitatea montării pe perete din moment ce are o diagonală mică și teoretic nu ocupă prea mult spațiu pe birou.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Pe partea de specificații, acest 193V5LSB2/10 stă foarte bine deoarece are un ecran LED de 47 centimetri a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli. Poate fi conectat doar la PC-uri care au port VGA, iar acest lucru e unul bun deoarece majoritatea desktop-urilor și laptopurilor au acest tip de port analog.

Păreri pro şi contra

Atuurile acestui model sunt prețul mic, imaginea foarte clară pentru filme HD și economia de curent care o face. E și un monitor testat deoarece are o mulțime de certificări, iar acest lucru ne arată că achiziționăm un produs de 5 stele și nu o chinezărie.
Din păcate nu are rezoluție Full HD, dar nu știu dacă o să vă afecteze acest lucru deoarece prea puțini se uită la filme Blu-ray, iar de la o anumită distanță nu prea mai vezi diferența dintre HD și Full HD.

Concluzie

În concluzie, dacă vrei să faci trecerea de la LCD la LED sau de la CRT la monitor subțire atunci acest model îți va face trecerea lină. Prețul e unul dintre punctele care-l recomandă, dar când vine vorba despre un produs nou nu trebuie să ne gândim doar la preț, ci și la marcă și cum arată. Acest model stă foarte bine și pe partea de aspect, cât și la cea de marcă deoarece Philips nu e o marcă fantomă, ci unul dintre producătorii de top.

Te-ar mai putea interesa