Philips 191

Am decis să fac un mic review unui monitor LCD Philips 191, adică unui Philips de 18,5 inci şi model 191. Vine ca o alternativă puţin mai ieftină la Philips 191V2AB şi Philips 192E2SB și are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest monitor îl recomandă în primul rând preţul, că este un LCD, faptul că este realizat de Philips, că are o diagonală mare (de 18,5 ţoli) şi aspectul.

Poze

Cutia
Oprit

Specificații tehnice

Ecranul sau display-ul este unul de 18,5 inch, iar tipul display-ului este LCD. Timpul de răspuns este destul de bun pentru jocuri deoarece este unul de 5 milisecunde. Dimensiunea punctului e de 0,3 milimetri, iar rezoluţia recomandată este 1366 pe 768 pixeli. Deci, este vorba despre o rezoluţie HD, iar filmele de acest tip (HD sau 720p) se vor vedea destul de bine. Reproduce 16,7 milioane de culori, contrastul tipic e de 1000 la 1, iar luminozitatea e de 250 candele pe metru pătrat. Aspectul imaginii e de 16 pe 9, iar contrastul dinamic e de 300 mii la 1. Trebuie să ştiţi şi că unghiul de vizibilitate este destul de bun şi pe orizontală/verticală e de 176 pe 170 grade. Rate de refresh pe orizontală e de 30 – 83 de kilo herţi, iar pe verticală e de 56 – 75 herţi.
Nu are tuner TV sa boxe integrate, dar pe partea de conectivitate are DVI şi VGA. Greutatea (netă) e de curca 3 kilograme şi consumă undeva la 15 W.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Pro: acest monitor Philips 191 este un LCD Philips, e LCD, diagonala e mare, timpul de răspuns e bun în jocuri, iar rezoluţia este una perfectă pentru filmele HD. Iar preţul este unul foarte mic.
Contra: la preţul acesta nu ştiu dacă ar fi minusuri… poate doar faptul că nu poate fi montat şi pe perete.

Concluzie

Dacă vrei un monitor LCD Philips 191 atunci ar trebui să alegi acest model deoarece este cel mai ieftin, dar şi bun. E ideal pentru gaming, vizionat filme şi pentru birou.

2 comentarii la „Philips 191”

  1. Am luat si eu, ai scris ca nu are boxe integrate dar te inseli, are, la fel si cu montarea pe perete te inseli, are cele 4 locuri unde se poate infileta suportul.

  2. Există mai multe modele asemănătoare. Iniţial nu avea boxe şi nici suport montare pe perete, dar văd că au modificat aceste specificaţii.

Lasă un comentariu