Philips 190V4LSB

190V4LSB/00 sau 190V4LSB e un monitor nou de la Philips care vine ca o alternativă la și niște caracteristici care eu le apreciez sunt rezoluție HD+, porturile de tip digital și analog, consumul mic de curent și posibilitatea montării pe perete printr-un suport. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dacă vreți să-l asigurați suplimentar atunci puteți alege extinderea garanției lui Philips 190V4LSB.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cum arată din față, iar din cea de-a doua se poate observa că e foarte subțire. Mai multe detalii vizuale legate de monitor pot fi văzute din preview-ul de la final. Dacă sunteți de părere că e prea mare și că o să vă ocupe prea mult spațiu pe birou atunci trebuie știut că se poate monta pe perete cu ajutorul unui suport.

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Philips 190V4LSB e un monitor foarte bun și poate fi conectat atât la PC-uri vechi, cât și PC-uri noi deoarece atât port DVI cât și VGA. Datorită VGA-ului o să puteți conecta un laptop la el pentru a vedea filmele mai „mari”. Are numeroase certificări și corespune numeroaselor standarde care ne confirmă că achiziționăm un produs care a fost testat corespunzător. Ecranul are o dimensiune medie de 19 inci, iar rezoluția de 1440 pe 900 pixeli, iar aceste lucruri vă vor ajuta la vizionarea în condiții optime a filmelor.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; consumul de curent e foarte mic (15W) și face ca monitorul să fie considerat unul eco; greutatea perifiericului e una mică și de aceea nu o să întâmpinați dificultăți în a-l monta pe o masă ori un birou; aspectul imaginii lat de tip 16 pe 10.
Contra: poate că ecranul putea fi mai mare dar nu cu mult.

Concluzie

Philips 190V4LSB e un apart foarte bun, ceea ce poate fi observat din clipul de alături, iar dacă vă interesează pentru ce sarcini ar fi bun atunci trebuie știut că e foarte bun pentru orice tip de sarcină. Poate fi folosit și la gaming, dar recomandarea mea ar fi ca dacă sunteți un pasionat de jocuri atunci să vă luați un monitor special pentru acest tip de sarcini.

Te-ar mai putea interesa