Philips 190V3LSB

Televizoarele Philips sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor și pentru faptul că afişează o imagine destul de clară. Monitorul LED Philips 190V3LSB a apărut pe piaţă pe la sfârşitul lui 2011 şi e recomandat e ecranul mare de 19 inci, rezoluţia HD+ şi de faptul că se poate conecta la un calculator prin intermediul portului DVI care e unul digital. Chiar dacă e de firmă trebuie să vă spun că are un preţ bun Vezi prețul special de azi », deci nu costă prea mult.

Poze

190V3LSB arată destul de bine deoarece e un model cu ecran 16 pe 9 pe care filmele 720p se vor vedea destul de bine. Culoarea fiind negru lucios nu cred că o să se vadă praful. Probabil că din imagini nu se vede, dar are destul de multe acţibilde care reprezintă certificările acestuia.

Din față
Foarte subțire

Specificaţii tehnice

Modelul 190V3LSB are un ecran de 19 inci care e unul destul de mare, iar claritatea imaginii e datorată faptului că are o rezoluţie de 1440 pe 900 pixeli. Tehnologia LED contribuie şi ea la claritatea imaginii deoarece face ca luminozitatea şi contrastul să fie mai bune. Un alt beneficiul al tehnologiei cu leduri e faptul că astfel consumul de curent e mai mic… de doar 18W.

Păreri pro şi contra

Arată la fel de bine ca 196V3LAB având un design cu multe rotunjimi. Despre preţul său poate fi spus că nu e deloc mare deoarece e de puţin sub 500 lei. Fiabilitatea e crescută, chiar extremă, deoarece are o garanţie de 3 ani care se poate mări la 5 contra sumei de 59 lei. 😉
Din nefericire, nu are HDMI şi are un timp de răspuns de doar 5 ms. Ca înlocuitor pentru HDMI vine DVI-ul care poate transmite semnal digital de cea mai bună calitate.

Concluzie

190V3LSB e un model destul de modern şi singurul lucru care mă deranjează la el e faptul că nu se poate monta pe perete, dar având în vedere că nu e prea mare nu cred că o să fiţi nevoiţi să-l montaţi pe perete. Spuneam că are multe certificări şi printre acestea se numără CE şi TUV care sunt două certificări foarte cunoscute şi apreciate. Alături e şi un clip care este un preview la linia V din care face şi 190V3LSB.

Te-ar mai putea interesa