≡ Meniu

Philips 166V3LSB

Monitor LED Philips 166V3LSB e unul de 15,6 inci, dar ar fi soluția ideală pentru cei care vor un monitor cu ecran de dimensiuni mici. Dacă ai o cameră mică atunci un monitor de 21,5 inci nu ar fi prea bun, iar dacă îl cumpărați pentru un copil ar fi ideal deoarece nu va trebuie să-și întoarcă prea mult capul.

Consumul de curent al lui 166V3LSB e redus datorită prezenței tehnologiei LED care mai nou e prezentă pe toate monitoarele noi (și la 196V3LAB), indiferent de producător. Dacă sunteți foarte preocupat de consumul de energie electrică atunci ar trebui să știți că acest ecran are un consum de undeva la 7,5 W.

Vine cu unpreţ bun Vezi prețul special de azi. În opinia mea costă foarte puțin și asta i se datorează dimensiunii reduse. La acești bani primești un periferic cu porturi digitale și de tip analog (DVI e digital, iar VGA e cel analog). Poate era util și un HDMI, dar acel DVI îi ține locul fiind aproape la fel de bun.

Poze

Din față

Foarte subțire

Specificaţii tehnice

La diferite magazine o să-l găsești cu codul monitor LED Philips 15.6″, Wide, DVI, Negru Lucios, 166V3LSB și trebuie să știi că e vorba despre acest model de Philips 166V3LSB. Faptul că e lat vine în ajutorul filmelor HD deoarece toate filmele HD sunt late (16 pe 9), iar despre ecran trebuie să spun că are o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli ceea ce e un alt lucru optim pentru vizionarea filmelor de înaltă definiție.

166V3LSB Excelează la capitolul imagine și ergonomie, dar la partea de facilități îi lipsesc tunerul TV și posibilitatea de a-l monta pe perete. Luând în considerație că are doar 15,6 inci nu cred că va ocupa prea mult spațiu pe birou și de aceea nu cred că va fi nevoie să îl montați pe perete în scopuri economice.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția lui166V3LSB ar fi factori ca faptul că are un consum redus de curent, arată bine și greutatea care este extrem de mică. Iluminarea cu LED îi oferă un surplus de claritate și luminozitate, iar unghiurile de vizualizare sunt standard ca la orice monitor cu panel TN.
Contra ar fi lipsa portului HDMI, dar din moment ce nu are difuzoare nu prea are rost acea conexiune.

Concluzie

166V3LSB e un monitor bun și având un preț de sub 400 lei nu am ce să-i reproșez. Dacă vreți ceva ieftin și bun atunci ar trebui să-ș așegeți și să nu mai stați prea mult pe gânduri deoarece e capabil arată bine și asta o vedeți din preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu