Pentax Optio WG-2

Pentax Optio WG-2 e un aparat foto digital pentur cei care practică diferite sporturi extreme ș vor un aparat în care să se poată baza. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat subacvatic foarte capabil și cu un senzor CMOS puternic. WG-2 vine în mai multe variante de preț pentru că există unele modele care au în plus GPS (cum e modelul WG-2 GPS).

Poze

Modelul acesta de Pentax e disponibil pe mai multe culori, printre care se numără orange și vermillion (roșu). Ecranul LCD e unul mare de 3 inci și pe el se poate urmări rezultatul filmării și fotografierii. Dacă vreți să vedeți pozele la o calitate superioară atunci puteți transfera conținutul prin intermediul unui card sau a porturilor disponibile (USB și HDMI).

Din față
Din față
Meniu
Meniu

Specificaţii tehnice

Modelul de față nu doar e unul nou, ci și tehnologia din e la zi oferindu-ți capabilitatea de a filma Full HD. E un aparat mic, iar greutatea de 180 grame ne demonstrează acest lucru. Din această cauză nu o să aveți probleme în a-l monta pe piept fără a vă încurca.
După cum spuneam anterior, poate filma și nu oricum, ci la calitate 1080p cu sunet pe un canal (adică mono). Eu recomand să filmați la maxim calitate 720p pentru a nu umple prea repede cardul.

Păreri pro şi contra

Pro: există un model care vine cu GPS (acesta) ceea ce presupune că aparatul are capabilitatea de geo tagging; senzorul e unul puternic fiind capabil de a fotografia la 16MP și filma la maxim 1080p (Full HD); vine la pachet cu multiple accesorii cum ar fi un card ;i o curea de prins aparatul de piept; e capabil de zoom optic de 5x; rezistă la diferiți factori externi cum ar fi apa; are blitz pentru a realiza poze în condiții de iluminare slabă.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează o cameră performantă și rezistentă atunci îți recomand un Pentax. Costă ceva mai mult decât camerele normale, dar ai garanția că dacă o stropești cu apă atunci nu o să se strice. Dacă modele precum GoPro Hero3 au ecrane foarte mici sau inexistente, acesta are ecra foarte mare pe care poți admira pozele care le-ai făcut.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu