Pentax Optio WG-2

Pentax Optio WG-2 e un aparat foto digital pentur cei care practică diferite sporturi extreme ș vor un aparat în care să se poată baza. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un aparat subacvatic foarte capabil și cu un senzor CMOS puternic. WG-2 vine în mai multe variante de preț pentru că există unele modele care au în plus GPS (cum e modelul WG-2 GPS).

Poze

Modelul acesta de Pentax e disponibil pe mai multe culori, printre care se numără orange și vermillion (roșu). Ecranul LCD e unul mare de 3 inci și pe el se poate urmări rezultatul filmării și fotografierii. Dacă vreți să vedeți pozele la o calitate superioară atunci puteți transfera conținutul prin intermediul unui card sau a porturilor disponibile (USB și HDMI).

Din față
Din față
Meniu
Meniu

Specificaţii tehnice

Modelul de față nu doar e unul nou, ci și tehnologia din e la zi oferindu-ți capabilitatea de a filma Full HD. E un aparat mic, iar greutatea de 180 grame ne demonstrează acest lucru. Din această cauză nu o să aveți probleme în a-l monta pe piept fără a vă încurca.
După cum spuneam anterior, poate filma și nu oricum, ci la calitate 1080p cu sunet pe un canal (adică mono). Eu recomand să filmați la maxim calitate 720p pentru a nu umple prea repede cardul.

Păreri pro şi contra

Pro: există un model care vine cu GPS (acesta) ceea ce presupune că aparatul are capabilitatea de geo tagging; senzorul e unul puternic fiind capabil de a fotografia la 16MP și filma la maxim 1080p (Full HD); vine la pachet cu multiple accesorii cum ar fi un card ;i o curea de prins aparatul de piept; e capabil de zoom optic de 5x; rezistă la diferiți factori externi cum ar fi apa; are blitz pentru a realiza poze în condiții de iluminare slabă.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează o cameră performantă și rezistentă atunci îți recomand un Pentax. Costă ceva mai mult decât camerele normale, dar ai garanția că dacă o stropești cu apă atunci nu o să se strice. Dacă modele precum GoPro Hero3 au ecrane foarte mici sau inexistente, acesta are ecra foarte mare pe care poți admira pozele care le-ai făcut.

Lasă un comentariu