Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Pas cu pas – Klaus Iohannis, cartea bestseller

“Pas cu pas – Klaus Iohannis” e o carte remarcabilă care reprezintă autobiografia Președintelui României Klaus Iohannis. În general aceste autobiografii sunt scrise de alții, dar în cazul lui Klaus Iohannis există șanse foarte mari ca el să o fi scris, mai ales că a fost cadru didactic.

La o primă vedere această carte e impresionantă, iar succesul ei se datorează omului despre care se relatează în ea. În cazul în care vreți să vă faceți o părere despre carte atunci aici aveți un fragment gratuit. Eu mi-am făcut o părere bună despre carte de la început din “Cuvânt înainte”.

Alături sunt niște oferte bune. Evident că cea mai ieftină e cea sub formă de eBook, iar dacă vreți să o cumpărați în format clasic atunci pe eMAG scrie că e în stoc.

Prețurile sunt valabile astăzi 26.11.2014.

Coperta

Coperta

Cartea poate fi un cadou perfect pentru un om de dreapta, pentru cineva pasionat de politică (indiferent că e de stânga ori dreapta) ori pentru cineva care vrea să inspire din viața Președintelui.

Viel Spaß bei der Lektüre (lectură plăcută)!

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu