Pantofi Pandora, pantofi negri, albi, bej

Niște pantofi de damă foarte populari sunt acești pantofi Pandora disponibili pe diverse (nuanțe de) culori: albi snake, negri 2, negri 3, galbeni-maro, roz-maro și bej 2. Motivul popularității lor îl reprezintă aspectul deosebit de plăcut deoarece sunt realizați din piele ecologică lăcuită.

Fiind realizați din acest material au un preț bun Vezi prețul special de azi ». Legat de preț trebuie spus că la majoritatea magazinelor e un preț limită de circa 150 lei pentru ca dvs să beneficiați de transport gratuit. Iar, din imaginea de mai jos puteți vedea modelul pe negru care e cel mai popular în acest moment.

Pe negru
Pe negru

La prima vedere nu zici că are un toc prea mare, însă aparețele înșeală. Acești pantofi au un toc de 12 centimetri, motiv pentru care conferă o înălțime considerabilă.
Deci, acești papuci sunt perfecți pentru diferite ocazii, dar mai ales pentru cele speciale datorită faptului că sunt dați cu lac. Poate că acest motiv o să vă facă să aveți o mai mare grijă de ei să nu îi zgâriați.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Pantofi Pandora, pantofi negri, albi, bej”

  1. Numele ales pentru aceste perechi de pantofi e foarte interesant. Oare daca deschizi cutia lor ce va iesi din ea?
    Lasand gluma de o parte pot spune ca am acesti pantofi si sunt foarte multumita de ei. Nu doar arata bine, ci au si un pret foarte mic in comparatie cu materialele de calitate foarte bun care au fost utilizate la realizarea lor. Poate o sa spuneti ca pielea eco nu e un material prea bun, dar aici o sa va contrazic deoarece toti papuci sunt facuti din astfel de piele care mai e cunoscuta drept musama.

  2. Eu cand am deschis cutia am dat peste aceste incaltari minunate. Am prins exact marimea care ma interesa si astfel nu am facut niciun compromis.

Comentariile sunt închise.