Pantofi Loulou beige, black, red and black

Acești pantofi Loulou se adresează femeilor care au nevoie de o pereche de pantofi eleganți care să ofere o înălțime de 9 centimetri… printre altele. Aceștia sunt disponibil în 3 variante cum ar fi beige and black, red and black și black and black.
Din câte am văzut, acest model sunt foarte populari. Asta probabil datorită prețului, dar și a faptului cum arată.

Vin la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani tu priind un produs de calitate superioară și original marca… Matar.

Materialele la confecționarea acestora sunt pielea întoarsă și lăcuit ecologică. Din această cauză costul de achiziție e așa de mic, însă nu trebuie să-ți faci probleme deoarece or să te țină mult și bine dacă ai grijă de ei.

Cum arată
Cum arată

Deci dacă te interesează niște pantofi care să meargă excelent cu ținute office sau casual (de ocazie) atunci aceștia ar fi o recomandare din partea mea. Dacă nu știi ce culoare să alegi atunci mi-ar fi greu să-ți recomand una anume, dar oricum în cazul în care vrei să ieși în evidență atunci probabil că cei roșii ar fi mai speciali. Iar, pentru ceva mai „conservator” poate că modelul negru ar fi ok.

3 comentarii la „Pantofi Loulou beige, black, red and black”

  1. Am si eu o pereche de pantofi dinacestia Lulu sau cum le zice in mod normal. Nu am ce sa reprosez ca sunt comozi si i-am luat la un pret bun cand au fost la oferta. Si am nimerit si transport gratis.

  2. Mai am pantofi de la matar, pe langa acestia, si pot sa pun ca sunt foarte calitativi. Modelul acesta m-am decis sa il iau pentru la lucru. Sunt destul de comozi si ajuta foarte mult sa ai un picior mai frumos.
    Materialul e unul bun, dar nu e piele naturala. In acest caz ar fi costa vreo 300 lei, cred.

  3. Chiar sunt foarte interesanti si ma gandesc sa-i cumpar dar trebuie sa mai gasesc o prietena pentru ca sa nu platesc si transportul.

Lasă un comentariu