Pantaloni scurți (bermude) de bărbați și femei

Pantalonii scurți mai poartă denumirea de bermude, dar poate că ați și auzit de ea. Indiferent cum se numesc, ei sunt alegerea perfectă pentru sezonul cald și sunt ceva mai accesibili decât pantalonii lungi. Aceștia se potrivesc alături de o încălțăminte sport, casual sau chiar șlapi/sandale după cum se vede în poza de jos. Pentru partea de sus a corpului, aveți de ales între o cămașă cu mânecă scurtă, tricou sau maiou. Pantalonii scurți pot fi purtați în oraș, pe plajă, la sală și acasă în funcție de cum arată și din ce sunt realizați.

Pentru doamne și domnișoare salopetele sunt o alegere inspirată pentru că e de tip 2 în 1. Sună ciudat acest articol de vestimentație pentru cine nu a avut, dar arată foarte bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot fi variante ceva mai lungi care pot ajunge până la genunchi, Slim sau mulat, pentru cei care le place acel stil. Cu siguranță veți găsi modelul potrivit care să înlocuiască pantalonii lungi de primăvară.

Chiar și când conduci, e mult mai plăcută o vestimentație mai subțire și largă. Plus că vă veți bronza ceva mai bine pe picioare dacă alegeți Bermude sau mai știu eu ce altă variantă. Alegerea potrivită depinde de stilul fiecăruia, adică mai mult sau mai puțin sport. Nu există pantaloni scurți office pentru bărbați și nici nu vi recomand, mai bine alegeți o pereche lungă. Însă femeile pot alege astfel de pantaloni alături de o cămașă pe o culoare similară.

Păreri pro și contra

Multe modele sunt „strech”, adică sunt puțin elastici deoarece au în compoziție aproximativ 2-8% elastan. Aici mă refer la cei din bumbac, pentru că cei din poliester nu au nevoie. Aveți de ales într-o gamă largă de modele în diferite culori, nuanțe, mărimi, mai ieftine sau mai scumpe. Alegerea mărimii potrivite nu e o problemă pentru o persoană cu constituție atletică

Pantalonii lungi pot fi o pacoste pe timpul verii, de aceea e bine să aveți două sau trei perechi de pantaloni scurți pentru sezonul ce va urma. Bineînțeles, vă recomand mai multe tipuri și culori diferite pentru ocazii diferite.

Te-ar mai putea interesa