Pantaloni blugi pentru bărbați și femei, diverse culori și mărimi

Blugii sau jeanșii sunt populari deoarece sunt pantaloni lungi eleganță și rezistenți. Aceștia pot fi de mai multe tipuri: croială dreaptă, slim fit, cu aspect decolorat sau uzat, talie joasă/medie (bărbați), tăiați la genunchi, elastici (modelatori), bootcut, cu broderii florale, cu talie înaltă (femei), pentru gravide, scurți etc. Mie îmi plac modele Slim Fit cu aspect clasic, însă în sezonul rece puteți alege modele cu croială dreaptă pentru a putea lua ceva sub ei. Și de această dată, pentru femei sunt ceva mai multe modele și majoritatea arată foarte bine, în special că sunt purtați de un manechin, deci aveți o idee despre cum ar arată pe o persoană.

Eu recomand să cumpărați online dacă știți dimensiunea taliei și lungimii pantalonului. Acestea sunt exprimate în inci pe pantaloni și poate aveți o pereche acasă după care să vă ghidați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cred că veți alege cu ușurință modelul dorit deoarece aveți din ce alege și cu blugii elastici chiar nu veți da greș. Acel W e mărimea americană (se referă la talie) și acel L se referă la lungimea interioară a piciorului.

Păreri pro și contra

Pot fi purtați la orice ocazie deoarece sunt eleganți și populari, însă nu veți putea sorta o pereche cu aspect deteriorat împreună cu o cămașă elegantă și pantofi eleganță. Pentru ocazii mai speciale vă recomand modelele cu o culoare uniformă și cu o nuanță mai închisă. La femei se pot alege chiar și pantofi cu tocuri dacă sunt puțini mai scurți (glezne descoperite), pe când la bărbați se pot alege niște teniși, mocasini sau pantofi casual. Combinațiile sunt destul de multe și împreună cu aceștia merită să alegeți o jachetă de primăvară.

Blugii sunt cei mai populari pantaloni și pot există mai multe tipuri în funcție de anumite criterii, dar de unul nu am discutat – compoziție. În general, sunt realizați în mare parte din bumbac, dar pot avea poliester și elastan pentru un plus de rezistență și elasticitate (strech). Chiar dacă vă veți îngrășa sau veți slăbi în următoarea perioadă, îi puteți purta fără nici o problemă.

Te-ar mai putea interesa