Panasonic Viera TX-50A400E, televizor elegant de 126 cm

Panasonic Viera TX-50A400E nu face parte dintr-o serie Smart dar puteți avea unul cu un media player Smart. Jos am pus un clip dar și o poză pentru cei interesați de aspectul unui astfel de televizor. Chiar dacă e vorba de o varianta de 80 cm, diferențele sunt doar la ecran (dimensiune). Nu știu dacă vă doriți un televizor Smart și e bine de știut că partea software diferă de la un brand la altul. Deci s-ar putea să nu vă placă interfața ori funcțiile oferite ale acelui televizor, de aceea ar fi mai bine să cumpărați un televizor simplu și să conectați un media player Smart.

Alternative sunt televizoarele mai mici sau mai mari dacă vreți ceva diferit. Dar puteți lua în calcul și unul mai mic cu funcție Smart și tehnologie 3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Acest LED Non Smart a fost lansat anul acesta și nu vă recomand unul mai vechi. Televizoarele vechi nu sunt așa de eficiente, rata de refresh e mică și designul nu e la fel de elegant. Noile televizoare sunt destul de accesibile comparativ cu cele care au fost disponibile în trecut. Pe partea de sunet dar și imagine are tehnologii utile și avansate. Acestea îmbunătățesc calitatea sunetului și sonorizării, dar nu le voi enumera pe toate deoarece le știți deja de la variantele mai mici.

Imagine 1080p e standard pe ecranele de cel puțin 80 cm, dar există televizoare HD însă acelea sunt puține. Există televizoare chiar și cu imagine 4K dar care sunt mult mai scumpe (e ca și cum ați avea 4 televizoare 1080p într-un singur televizor). Dacă nu aveți un desktop, laptop sau player pentru redare de fișiere media, puteți conecta un stick USB deoarece are un player integrat. Sunt multe televizoare cu o astfel de funcție și suportă destul de multe formate (ceva mai puține decât la media playere).

Plusuri: are două porturi HDMI, sistem audio decent, tehnologii bune în acest buget, design elegant și imagine clară.
Minusuri: nu are multe funcții speciale.

Panasonic Viera TX-50A400E e un model reușit dar care nu poate fi folosit pentru orice. Dacă vă rezumați doar la posturi TV, redare media prin USB, atunci acesta poate fi perfect deoarece e și mare.

Te-ar mai putea interesa