Panasonic Viera TX-42A400E, televizor LED de 106 cm

Televizor Panasonic Viera TX-42A400E e un LED clasic fără funcții Smart, însă are un ecran generos – 42 de inci. Chiar dacă nu are tehnologie de conversie a imaginii, imaginea mi se pare superbă și așa cu 100 Hz. E o rată de refresh standard pentru noile televizoare dar care putea fi și mai bună având în vedere diagonala. Poate că nici nu veți observa vreo diferență majoră între acesta și unul mai mic. Chiar dacă partea software nu e la fel de bună ca la altele, tot are un player multimedia integrat pentru care e nevoie de un stick USB sau de un HDD extern. Dacă nu știți ce poate face, ei bine, poate reda fișiere media de pe acele medii de stocare și ar fi recomandat să alegeți formate media mai cunoscute.

Prețul său e similar cu cel al unui televizor Smart mai mic. Deci fie alegeți un televizor mai mare fie unul mai mic dar cu mai multe funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Tehnologia de iluminare e LED ca și la majoritatea televizoarelor, iar dacă vreți un plus de claritate, celelalte specificații trebuie să fie mai bune. Pe partea de sunet are difuzoare puternice, DTS 2.0 + Digital Out, V-Audio Surround și Dolby Digital Plus. Imaginea de 106 cm e una detaliată datorită rezoluției 1080p și unghiurile de vizibilitatea sunt 176 grade, deci aproape maxime.

Playerul integrat e util și nu poate reda cam orice format media, deci e bine să alegeți un format mai des întâlnit. Are două HDMIuri cu care puteți conecta diverse (PC/laptop, media player, cameră foto/video, smartphone/tabletă ori o consolă hardware).

Plusuri: ecran mare pentru un astfel de buget, design elegant, sunet puternic, două HDMI-uri, redare USB și fiabilitate.
Minusuri: nu are prea multe caracteristici speciale.

Chiar dacă acest brand nu e foarte cunoscut, pot spună că oferă soluții bune precum Panasonic Viera TX-42A400E. Îl puteți pune fie într-o sufragerie fie într-o altă cameră mai spațioasă. Pentru economisirea spațiului din sufragerie, se poate opta pentru un kit de montare corespunzător care nu costă foarte mult. Având în vedere că e nou și nu are prea multe tehnologii, nu veți găsi prea multe poze sau clipuri video cu acesta ori cu seria aceasta.

Te-ar mai putea interesa