Panasonic Viera TX-32AS600E, Smart TV de 80 cm

Televizorul LED Panasonic Viera TX-32AS600E e un model nu foarte mare dar cu siguranță nu-l veți lua doar pentru ecran. Spun asta deoarece are funcții Smart, adică puteți face mult mai multe decât pe un televizor obișnuit. Puteți accesa diverse, dar în mare e vorba de conținut nou de pe web iar pe unele televizoare puteți chiar socializa. E nevoie doar de o conexiune la internet iar aplicații se ocupă de restul. Îmi plac cum arată noile televizoare iar dacă nu aveți un brand favorit, atunci puteți opta pentru acesta.

Prețul nu e chiar de neglijat însă panoul ecranului e unul performant, imaginea e 1080p, are wireless și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E un LED al anului 2014 care are o imagine FullHD iar rata de refresh e de 100Hz. Consider că putea fi măcar de 200 Hz, însă diferențele sunt nesesizabile cât timp nu vizionați prea multe filme la calitatea maximă sau nu-l folosi precum monitorul unei console. Rata de refresh e responsabilă pentru calitatea imaginii, mai precis reduce imaginile blurate.

Pe partea de sunet are difuzoare de 10 W fiecare, DTS 2.0, V-Audio Surround etc. Imaginea unui televizor e una destul de importantă că doar nu aveți de gând doar să navigați pe web. Nu are tehnologie 3D, dar tot poate oferi o experiență pe măsură. E dotat cu un tuner TV care poate reda posturi TV HD; player integrat cu redare USB, wireless, LAN, trei HDMIuri etc. Acestea sunt cam cele mai importante dotări ale unui televizor. Un alt aspect important sunt caracteristici speciele care se datorează în mare parte funcției Smart: Dual Core, browser web, my Home Cloud, DLNA, Oglindirea ecranului, Swipe & Share etc.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, designul, aplicațiile, player integrat și calitatea sunetului.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Panasonic Viera TX-32AS600E arată din toate unghiurile și pentru că a fost lansat anul acesta, nu prea sunt multe poze ori clipuri cu acesta. Jos am pus un clip cu prezentarea părții software a noii serii. Chiar dacă există modele ceva mai mari, dimensiunea nu afectează prea mult prețul iar caracteristicile sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic Viera TX-32AS600E, Smart TV de 80 cm”

Comentariile sunt închise.