Panasonic Viera TX-32AS520E, TV de 80 cm

Pentru cei interesați de un televizor cu preț de sub 2000 lei și cu niște specificații demne de invidiat recomand acest Panasonic Viera TX-32AS520E. Nu doar are ecran 3D, ci și soft smart care te va ajuta poți naviga pe net și să instalezi diferite aplicații pe televizor. La net îl poți conecta și fără a utiliza vreun cablu, iar acest lucru poate fi utilizat cu ajutorul unui port wireless care-l are integrat.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un televizor al anului 2014 care are tuner digital dublu și rezoluție HD care te va ajuta să vezi filme HD fără probleme.
Alături am pus și o poză pentru a vedea cum arată, iar dacă analizezi bine poza atunci o să vezi că este un televizor cu aspect similar al televizoarelor Sony.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu ecranul de 80-81 centimetri care are rezoluție 1366×768 pixeli și cu playerul integrat care e unul destul de capabil. TV-ul de față poate fi conectat la net deoarece are port LAN, dar și wireless. Eu aș recomanda să folosiți LAN-ul (deci conectarea prin cablu) deoarece e mai rapidă.
Consumul de putere nu e prea mare deoarece vorbim despre 30W, iar dacă e să analizăm greutatea atunci vedem că are 5,5 kilograme care te vor ajuta să montezi acest televizor pe un perete foarte ușor.
Softul e unul foarte bun deoarece are HbbTV precum televizoarele celor de la Philips.

Plusurile acestui model ar fi prețul nu prea mare, multitudinea de facilități incorporate, că vine de la un brand de încredere și suportul dts pe partea de sunet.
Ca minus aș menționa că nu are suport 1080p (adică rezoluția nu e 1920×1080 pixeli), dar de la o anumită distanță nu vezi diferența dinte HD și Full HD.

Concluzia mea legată de acest televizor e că își merită banii deoarece e unul foarte bun. Putem trece cu ușurință peste faptul că nu are rezoluție Full HD deoarece softul e unul avansat, iar dacă vrei ceva mai bun pe partea de soft atunci te poți orienta înspre un player extern.

Lasă un comentariu