Panasonic TX-P65VT50E

Televizorul 3D Panasonic TX-P65VT50E e un model generos cu tehnologie NeoPlasma care e ideală pentru cei ce vor imagine cu nuanțe de negru mai accentuate. Se potrivește perfect într-o sufragerie mare deoarece e recomandat să-l țineți la o distanță de cel puțin 2 metri de voi în special că vă doriți să vizionați un film alături de prieteni ori familie. Tehnologia 3D e binevenită iar tehnologia NeoPlasma e o denumire nouă pentru noul tip de plasmă. Bineînțeles aduce o eficiență energetică mai bună, luminozitate mai mare (cu 15%) și imagini clare în modul 3D. Cu acesta puteți viziona filme 3D fără ca ele să fie 3D și nu vă oprește nimeni să vă jucați jocuri 3D. Un astfel de model TX-P65VT50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un ecran cu tehnologie Plasma 3D, care oferă imagini cu nuanțe de negru profund. Bineînțeles nu lipsesc restul tehnologiilor pentru imagine și sunet, dar nu cred că are rost să vi le mai enumăr. Caracteristicile sale sunt foarte bune: rezoluție FullHD, contrast 6 milioane la 1, timp de răspuns foarte mic și refresh de 2500 Hz. Deasemenea, prezintă dotări ca: tuner TV DVB-T/C/S/S2, player multimedia incorporat și un număr mare de porturi. Cele speciale sunt: card SD, Service Port, ieșire căști și bluetooth. Puteți conecta prin bluetooth diverse periferice care pot fi folosite pentru navigare sau socializare pe Skype.

Veți beneficia de serviciile Viera, browser Web, televiziune pe internet, DLNA, înregistrare USB HDD și altele. Multe dintre acestea se regăsesc pe multe Smart TVuri ale acestui producător. Aveți chiar și o aplicație Skype pentru socializare, însă nu veți putea socializa fără anumite periferice. Prin intermediul DLNA, puteți viziona filme sau poze de pe dispozitive compatibile (laptop, smartphone, aparat foto sau tabletă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagine foarte clară, pe lângă conexiunea LAN are și wireless (cu DLNA), browser web, are cele mai uzuale porturi, conversie 2D-3D foarte bună și sunet clar.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Panasonic TX-P65VT50E e o alegere bună dacă țineți la un model mare și să fie neapărat o plasmă, dar cred că un model LED de 40-50 inci e la fel de bun în special că poate costa chiar la jumătate. În caz că optați pentru un LED, verificați înainte să fie Full LED și nu Edge LED, deoarece e o mică diferență de claritate a imaginilor. Jos am pus un clip cu prezentarea sa pentru a observa mai bine cum arată un așa model:

Te-ar mai putea interesa