Panasonic TX-P65ST50E

Televizorul 3D Panasonic TX-P65ST50E e unul modern cu tehnologie de imagine numită NeoPlasma 3D. Acesta o veți întâlnit pe toate televizoarele acestui producător și e cunoscută pentru că aduce câteva îmbunătățiri: eficiență energetică, luminozitate mai mare cu 15% față de cele din 2010, claritate sporită în timpul conversiei 2D-3D, negru profund și mai câteva. Deci e o alternativă bună la un LED în special dacă aveți o cameră mai puțin luminoasă și deci aveți nevoie de un tv care să ofere imagine cu nuanțe de negru mai accentuate. Însă dacă aveți un living ceva mai luminos, ar fi indicat un LED. Dar fiecare are alte necesități și opinii, deci alegerea e a voastră. Acest model numit TX-P65ST50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Cum arată ochelarii corespuzători pentru un astfel de televizor
Cum arată ochelarii pentru un astfel de televizor

Specificații tehnice

Pe lângă tehnologia de imagine 3D, televizorul oferă multe caracteristici video dar și de sunet care trebuie luate în considerare, dar care nu le voi mai enumera. Trebuie însă menționat că are DTS 2.0 (necesar pentru vizionarea de filme Blu-ray), difuzoare puternice, 2000 Hz, contrast dinamic ridicat și unghiuri foarte bune. La un așa televizor, era normal să vină cu tuner DVB-T/C care vă permite să recepționați și posturi HD.

Playerul multimedia integrat devine util atunci când doriți să înregistrați pe hdd un meci, film sau emisiune, dar și când doriți să redați conținut media că doar e un Smart TV. Pe partea de conectivitate are toate porturile standard chiar și Wireless. Deci nu mai e nevoie de un adaptor special. În caz că vreți să vizionați filme alături de familie sau prieteni, ar fi bine să aveți câteva perechi de ochelari în plus.

Caracteristicile speciale ale unui astfel de televizor sunt următoarele: serviciile Viera, browser web, aplicații, înregistrare HDD, Social TV etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: conectivitate wireless pentru internet sau DLNA (redare media de pe un dispozitiv compatibil), puteți folosi Skype cu ajutorul unei cameră web compatibile,

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Panasonic TX-P65ST50E e un televizor generos cu diagonală de 165 cm care s-ar potrivi doar în living sau încăperile mai spațioase. Pentru cei care nu și-l permit, consider că un model de circa 107 cm sau puțin mai mare e suficient de bun deoarece mulți dintre voi poate nici nu aveți suficient loc pe masă sau perete. Jos am pus un mic video review al unui model foarte asemănător:

Lasă un comentariu