Panasonic TX-P55VT30E

Panasonic face o gamă variată de electrocasnice mici sau mari, dar eu apreciez cel mai mult plasmele sale, iar televizorul cu plasmă 3D Panasonic TX-P55VT30E e un model lansat de curând care e îndopat cu ce e mai nou. Are şi un preţ bun Vezi prețul special de azi » care spune totul despre calitatea sa – are totul ce ţine de calitatea iamginii, sunetului şi conectarea la un hard extern ori la Internet. Chiar dacă preţul e unul mare, TV-ul TX-P55VT30E vine cu multe dotări la pachet şi sunt insluse adaptorul wi-fi şi două perechi de ochelari 3D, însă conţinutul pachetului variază de la un magazin la altul. Fiabilitatea plasmelor de la acest brand sunt bune şi garanţia de maxim 4 ani cred că vă va pica bine.

Poze

Nu se poate spune despre TX-P55VT30E că arată cu mult diferit de alte modele de televizoare de la Panasonic deoarece designul e unul clasic al acestui brand. Din prima imagine se poate vedea că diagonala e superioară modelului KDL46HX720de la Sony care are 46 inci.

Ecranul e foarte mare
Ai acces la multe servicii online

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii tehnice e mult de spus referitor la TX-P55VT30E, dar cel mai important lucru care ar trebui spus e faptul că ecranul G14 Progressive Full-HD NeoPlasma. Refresh-ul imaginii e de 600 herţi, iar timpul de răspuns e de 0,001 milisecunde ceea ce va face din TV unul foarte bun pentru jocurile de pe PS3 sau Xbox.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziţionarea plasmei ar motive ca diagonala mare, timpul de răspuns foarte mic care e ideal pentru jocuri pe console, playerul integrat performant cu suport *.mkv şi sunet dts, tunerul DVB-C (pe lângă alte tunere) care poate afişa canale TV digitale, sunetul 2.1 (da, are woofer), suportul pentru filme 3 dimensionale, poate fi conectat la Internet atât prin fir cât şi fără cu ajutorul unui adaptor wireless care e prezent în pachet şi vine cu două perechi de ochelari 3D 😉 .
Contra cumpărării nu există ceva din perspectiva calităţii televizorului, ci doar faptul că are un preţ mare cum sunt greutatea şi consumul de curent.

Concluzie

E ideal atât pentru vizionarea filmelor 1080p cât şi pentru vizionarea transmisiilor digitale şi asta deoarece are multiple tunere cum ar fi DVB C/T/S/S2, iar dacă doriţi să vedeţi filme de pe harduri externe acest lucru e posibil deoarece are porturi USB (trei la număr) şi un player care poate reda inclusiv mkv cu sunet dts 2.0 Dacă nu vă place telecomanda lui TX-P55VT30E atunci pe porturile USB se pote conecta o tastatură ori mouse, iar pentru convorbiri pe Internet se poate conecta co cameră web.

Te-ar mai putea interesa