Panasonic TX-P50VT50E

Acest televizor cu plasmă 3D Panasonic TX-P50VT50E e o alegere bună având în vedere că e de 50 inci și vine cu tehnologie NeoPlasma. Spun asta deoarece imagine e mult mai bună decât la LED-uri, având nuanțe de negru mai pronunțare. LEDurile sunt accesibile deoarece nu oferă aceeași calitate și oferă o imagine mai albicioase. De exemplu, puteți luat un LED de 55 inci de la același producător care e cu vreo 900 de lei mai ieftin, dar nu are caracteristici de imagine așa de bune ca acesta. Deci diferența de preț e justificată de calitatea imaginii, iar dacă vă interesează doar dimensiunea, un LED e o alegerea mai bună (accesibilă). Designul între ele nu prea diferă, poate doar la partea de jos a modelului. TX-P50VT50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Design elegant

Specificaţii tehnice

După cum am zis sus, e vorba de o plasmă 3D cu ecran de tip G15 Progressive Full-HD NeoPlasma. Acest tip de ecran nu consumă multă energie, oferă imagini realiste și se găsește pe toate modelele recent lansate (ale acestui an). Diagonala ecranului măsoară circa 127 cm, care e suficient de mare pentru o încăpere de circa 4/5 sau 5/6. Pe acesta se pot viziona filme Blu-ray deoarece are DTS 2.0, sunet 3D și surround. Caracteristicile de sunet sunt foarte bune astfel că nu veți avea nevoie de un sistem home cinema.

Caracterisiticile video sunt cele tipice pentru plasmele noi: contrast dinamic de 6 milioane la 1, timp de răspuns de 0,001 ms, dar vine și cu caracteristici superioare de imagine (2500 Hz, Pure Image, Infinite Black Ultra etc.) Atât tunerul TV cât și playerul multimedia sunt performante și nu cred că există ceva mai bun. La capitolul conectivitate are: LAN, WLAN, HDMIuri, Scart, USBuri, bluetooth, slot pentru card și altele.

Caracteristicile sau funcțiile speciale ale acestui model sunt multe că doar e vorba de un televizor „inteligent”: Viera, Skype, multitasking, DLNA, browser web etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă o imagine clară/reală (nu se poate compara cu cea oferită de un LED), suficient de mare, are cele mai noi caracteristici tehnice și funcții.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Panasonic TX-P50VT50E e unul dintre multe modele oferite de acest producător care are tehnologie NeoPlasma. Din păcate nu mai sunt mulți producători care fabrică plasme și deci mai alternative veți găsi doar de la acesta. Jos puteți viziona un clip cu acest televizor ca să vă faceți o idee:

Lasă un comentariu