Panasonic TX-P50UT30E

Plasmele Viera de la Panasonic sunt renumite, iar televizorul cu plasmă Panasonic TX-P50UT30E vine cu foarte multe dotări cum ar fi ecranul de 50 inci (127 centimetri), suportul FullHD, tunerul digital (cu care se pot vedea posturile TV în format HD), playerul multimedia (pe USB), conexiunile de reţa şi multe altele.

Chiar dacă are conexiune LAN pentru Internet nu poate fi considerat un Internet TV deoarece nu are browser Web, dar s-ar putea să existe firmware mai nou care să facă din acest TV un Smart TV. Preţul lui Panasonic TX-P50UT30E depinde de ce promoţii au magazinele. În general preţul e pe la 4000-5000 lei, dar în opinia mea merită fiecare bănuţ deoarece are un timp de răspuns impresionant, iar refresh rate-ul e la fel de impresionant. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Marginea

Specificaţii tehnice

Cu Panasonic TXP50UT30E vă bucuraţi de imagini foarte clare şi de un sunet foarte bun. Sunetul e reprezentat de două difuzoare de 10W fiecare şi pe partea de tehnologii suportate e şi dts 2.
Imaginea în mişcare, dar şi cea statică vor fi de cea mai bună calitate deoarece ecranul suportă 1080p şi deoarece timpul de răspuns şi rata de reîmprospătare sunt foarte bune. Răspunsul e de 0,001 milisecunde, iar refresh-ul e de 600 herţi. Televizoarele LCD sau LED au în mod normal 60 herţi şi 600 herţi e ceva impresionant care se va vedea în jocuri şi filme Blu-ray.

Păreri pro şi contra

Pro: TX-P50UT30E e o plasmă care arată bine şi stă perfect la capitolul imagine. Vine şi cu tuner HD (DVB-C), dar şi cu player multimedia care vă va fi de folos deoarece o să puteţi reda multiple tipuri de fişiere multimedia de pe memorii USB sau harduri externe (mkv-urile ar trebui să meargă fără probleme).
Contra: consumă peste 300W şi are o greutate de 35 kilograme. (Greutatea şi consumul de curent ale TX-P50UT30E sunt specifice acestui fel de televizoare.)

Concluzie

Panasonic TX-P50UT30E este un model nou de plasmă de la Panasonic şi ca orice plasmă impresionează prin calitatea imaginii. Pe lângă facilităţi pe partea de imagine şi sunet, TX-P50UT30E are şi multiple porturi cum ar fi HDMI, USB şi D-Sub, dar şi LAN. LAN-ul e o conexiune de reţea care poate fi folosită pentru conectarea plasmei la Internet. Alături e un video preview la acest TV şi sper că o să vă puteţi face o părere despre cum arată şi ce poate.

Lasă un comentariu