Panasonic TX-P50ST50E

Dacă aveți avut un televizor LED și nu ați fost mulțumit de imaginea sa deoarece era cam deschisă la culoare și nu a oferit imagine cu nuanțe de negru profunde dar și alte caracteristici de imagine… un televizor cu NeoPlasma 3D Panasonic TX-P50ST50E e o recomandare chiar dacă nu e o alegere ieftină. Dacă vă doriți ceva mai ieftin dar cu același funcții și dotări, există o alternativă de 46 42 inci din aceeași serie (). Cu acesta veți face o alegere bună iar dacă nu aveți suficienți bani, mai există ratele fixe. Spun asta deoarece nu Smart TV ca acest TX-P50ST50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Design elegant

Specificaţii tehnice

Tehnologia folosită pentru ecran se numește NeoPlasma și după cum îi spune, e o tehnologie nouă care aduce multe caracteristici interesante. Însă, singurul lucru care vă interesează e claritatea imaginii și sonorizare care e și ea foarte bună. Pe partea de audio vine cu DTS 2.0, care vă ajută atunci când vizionați filme Blu-ray și sunet surround.

Atât contrastul cât și timpul de răspuns sunt foarte bune pentru filme și jocuri. Playerul multimedia integrat devine utila atunci când vreți să înregistrați ceva pe un HDD sau să redați fișiere media de pe HDD sau memorie USB. Pentru a conecta televizorul la internet puteți alege fie prin cablu LAN fie wireless. EU aș opta pentru un router wireless deoarece televizorul are Wi-Fi integrat și deci nu trebuie nici un cablu. Vine cu două porturi USB 2.0, slot pentru card SD dar și cu trei HDMIuri. Restul porturilor sunt cele obișnuite.

Conform producătorului, consumul de energie e destul de mare pentru un TV – undeva la maxim 355 W. Caracteristicile speciale probabil că le cunoașteți de la alte Smart TVuri de la acest producător: DLNA, Skype, browser web, serviciile Viera, internet TV, înregistrare pe HDD etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are o diagonală mare – 127 cm, Wi-Fi Direct (nu necesită adaptor wireless special), design foarte elegant iar acesta ar arăta și mai bine montat pe perete, Servicii Viera vă sunt de folos ori de câte ori accesați conținutul web, însă există și un browser web.

Minusuri: consum de 355W și nu e prea accesibil, însă discountul nu trebuie neglijat.

Concluzie

Acest Panasonic TX-P50ST50E e o plasmă de ultimă generație cu care puteți viziona filme 3D chiar dacă nu sunt în acel format dar și să vizionați meciul de fotbal în format 3D alături de prieteni.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Panasonic TX-P50ST50E”

  1. 1. Nu exista versiune de 46 inch.
    2. Nu consuma 355 W. Asta e consumul maxim. Consumul mediu este de aprox 180W.

  2. De unde iei tu preturile astea? Ma refer la intervalul de pret. Eu nu l-am gasit mai jos de 3850 lei si nu pe Emag.ro.

Comentariile sunt închise.