Panasonic TX-P50ST30E

Acest televizor cu plasmă 3D Panasonic TX-P50ST30E face parte din categoria plasmelor 3D ieftine (500 lei discount). Deci dacă nu vă plac LCD-urile deoarece negrul e cam gri, acesta e numai bun în special că e de 127 cm, are o rezoluție FullHD și un preț destul de bun. Dacă doriți să vă recomand o alternativă la acesta atunci TX-P50G30E e acea alternativă în special că are un preț destul de similar. Poate fi instalat oriunde doriți deoarece nu e nici prea mare dar nici prea mic, ar fi arătat mai bine dacă dunga de pe margine era mai îngustă. Trebuise să specific că vine cu Viera Connect, DTS, player multimedia integrat pe slot SD (pentru înregistrare), rezoluție 1920 cu 1200 pixeli și altele. P50ST30E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
TV-ul

Specificații tehnice

Ecranul e unul de 50 de inci și e de tip G14 Progressive NeoPlasma cu tehnologie 3D. Acesta are un timp de răspuns foarte mic spre deosebire de LCD-uri – 0,001 ms, contrast foarte ridicat, unghiuri de vizibilitate bune, convertor imagine 2D -> 3D dar mai are și alte tehnologii de imagine. Pe partea de sunet are două boxe integrate de 20W, DTS 2.0, ieșire digitală DTS, V-Audio Surround, DolbyPulse și Dolby Digital Plus.

După cum am precizat anterior, Panasonic TX-P50ST30E are player multimedia însă doar pe slotul de carduri SD. Pentru a avea acces la internet (Viera Connect) acesta vine cu toate intrările necesare, dar și multe altele: RJ-45, Wireless Ready, două USBuri 2.0 (cameră web și tastatură), slot CI, ieșire audio digitală, patru HDMI-uri, două RCA-uri, ieșire audio, SCART etc. Consumul său e destul de bun pentru o plasmă – 178 W, însă foarte grea pentru a fi mutată de o singură persoană (30 de kilograme). Caracteristicile speciale ale acestui TX-P50ST30E sunt: tehnologiile Viera (Connect, Link, Tools și Image Viewer), blocare copii, modul game etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e ideal pentru cei care iubesc jocurile (au o consola pe acasă), doresc imagini mai profunde și clare cu nuanțe de negru accentuate, să socializeze pe Skype, vizioneze un film 3D chiar dacă are imagine 2D.

Minusuri: nu are player multimedia integrat pe USB.

Concluzie

Această plasmă Panasonic TX-P50ST30E are un preț destul de bun pentru dotările sale și calitate imaginii chiar dacă pentru unii e prea piperat și de aceea v-o recomand iar jos se poate viyiona o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-P50ST30E”

Comentariile sunt închise.