Panasonic TX-P50GT50E

Sunteți în căutarea unei alternative bune la un LED de 50 de inci? Recomandarea mea e o plasmă însă nu una oarecare, ci una cu tehnologie Neoplasma. Iar un model ar fi acest televizor 3D Panasonic TX-P50GT50E care după cum se observă în codul său, are o diagonală generoasă de 50 inci, adică 127 de cm. Bineînțeles e un Smart TV cu conversie 2D-3D, iar pentru că are o diagonală așa mare, puteți să-l montați pe un perete. Spun asta deoarece piciorul nu e așa de elegant ca la alte televizoare și veți economisi spațiu. Acel suport nu e inclus de aceea va trebui să-l cumpărați voi și aveți astfel posibilitatea de a alege ce model doriți. TX-P50GT50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Telecomanda
Televizorul

Specificații tehnice

E un televizor cu tehnologie nouă care se numește Neoplasma. Acesta aduce caracteristici video superioare deci și o imagine mult mai bună. Sunetul e și el impresionant, odată ce vine cu DTS 2.0, puteți viziona filme Blu-Ray dar și obișnuite la o claritate superioară. Alegerea e a voastră dacă vreți să vizionați acel film în 2D sau 3D, deci filmul nu trebuie să fie 3D. Televizorul se ocupă de tot, iar pentru ca experiența să fie pe măsură vine cu tot pachetul Viera (că doar e un Smart TV). Pachetul Viera conține câteva aplicații sau servicii web interesante care nu le găsiți la televizoare obișnuite. Acestea diferă în funcție de producător și bineînțeles se numesc altfel.

Nu are rost să vă enumăr toate tehnologiile și caracteristicile de imagine, dar vă pot spune că e ideal pentru vizionat filme sau jocuri. Acesta poate recepționa posturi HD dar și reda fișiere media de pe USB. Prin porturile USB puteți să înregistrați un filme sau emisiune deoarece are funcție de înregistrare USB HDD. Porturile care le găsiți la acest model sunt următoarele: patru HDMiuri, slot CI, trei USBuri, LAN, minijack căști, slot card SD etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are DLNA, imagine superbă, puteți socializa sau naviga pe Web prin intermediul browserului web, internet TV și altele.

Minusuri: nu are WiDi, WLAN iar piciorul nu are un aspect prea elegant (pe negru ar fi arătat mai bine).

Concluzie

Acest Panasonic TX-P50GT50E e unul dintre multele modele oferite de acest producător, iar dacă nu vi-l permiteți atunci ar trebui să optați pentru modele mai mici ca cele de 42 de inci. Totuși, dacă vă placă acesta și îl doriți neapărat, v-am postat un clip de prezentare:

Te-ar mai putea interesa