Panasonic TX-P46GT30E, TV Plasmă 3D

Un astfel de televizor cu plasmă 3D Panasonic TX-P46GT30E de 116 cm și cu imagine Full HD face parte din seria Viera adică cu Internet TV. Veți avea acces la Facebook, Skype, Youtube etc. deci nu veți avea un browser web ci doar acces la unele servicii online. Alte caracteristici speciale ale acestui model ar fi conversia 2D-3D, timp de răspuns foarte mic, contrast mare, tehnologia 600MHz Sub Field Drive, o mulțime de porturi utile, înregistrare pe HDD prin USB sau pe cardul SD dar și altele. Deci e un model de dimensiuni mari și care vine cu aproape toate tehnologiile de pe piață. Dacă doriți un model mai ieftin, există și TX-P42GT30E care are o diagonală de 42 inci. Spun asta pentru că TX-P46GT30E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Ecranul său e unul cu tehnologie Plasma NeoPDP3D de 116 cm (46 inch). Are o rezoluție Full HD, un aspect wide, contrast nativ de 5 milioane la 1, unghiuri largi de vizibilitate, conversie din 2D în 3D, mod THX, culori profunde (10/12 bit) și câteva tehnologii 3D. Nu sunteți obligați să vizionați programe TV în mod 3D deoarece televizorul vine cu setarea standard 2D. Pe partea de audio pot spune că stă destul de bine: DTS, două difuzoare de 10W fiecare și tehnologie V-Audio Surround.

La capitolele tuner, recepție și transmisie are tuner digital foarte performant – DVB-T/C/S/S2. Are conectivitate LAN RJ-45, Wireless ready, trei USBuri 2.0, video composite, SCART, patru porturi HDMI, RCA, component, ieșire căști, slot CI și ieșire audio digitală. Chiar dacă e așa de mare, cântărește doar 26 de kilograme și deci poate fi transportat cu ușurință de două persoane.

Caracteristicile sale speciale vă permit să accesați un anumit conținut media de pe internet și chiar să socializați (prin Viera). Datorită numărului mare de porturi, se pot conecta diverse aparate la acesta, cum ar fi: o consolă PS3, un media player, un sistem home cinema sau chiar și un PC.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, diagonală generoasă, imagini cu nuanțe mai închise decât la LCD (negru profund), rata de refresh foarte bună, conectivitate superioară și conversie 3D.

Minusuri: playerul multimedia incorporat putea fi unul mai performant.

Concluzie

Acest TV Panasonic TX-P46GT30E e un model reușit în special că nu costă mult și la dimensiunile sale, nu cred că veți găsi o alternativă mai bună. Jos se poate viziona o prezentare a meniului său dar și porturile sale (cu utilitatea lor):

Te-ar mai putea interesa