Panasonic TX-P42XT50E

Panasonic TX-P42XT50E e o plasmă apărută de curând care se laudă cu un ecran de 107 centimetri, o rezoluție Full HD, suport TV și prin faptul că e Smart TV. Acest TV e al dvs. la doar preţ bun Vezi prețul special de azi » și poate că singurul minus ar fi faptul că conexiunea wireless e de tip Wireless Ready, deci trebuie cumpărat adaptor separat.

Poze

Aspectul e unul foarte asemănător cu cel al modelului LED TX-L32ET5E, doar că are un ecran mai mare. Se poate vedea că Panasonic a avansat foarte mult pe partea de estetică deoarece modelele din 2011 nu arată la fel de bine ca acesta. Mie îmi place piciorul, dar dacă pe dvs. vă deranjează atunci TV-ul se poate monta pe perete și scăpați de picior și mai eliberați și din spațiu.

Pornit
Design elegant

Specificaţii tehnice

Plasma TX-P42XT50E e un TV care are multă tehnologie utilă în el. Normal că are suport 3D, iar conversia din 2D în 3D e suportată de acest aparat. În pauzele publicitare o să puteți intra pe ‘net deoarece e Smart TV cu browser web capabil. Are și conexiune de rețea LAN care să vă ajute la conectarea la Internet, iar dacă vreți să vă conectați fără fir atunci puteți alege un adaptor wireless compatibil cu plasma.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e foarte bun deoarece nu e deloc mare având în vedere capabilitățile aparatului electronic; vine cu multe porturi și conexiuni cum ar fi LAN, HDMI, slot CI, USB etc; surprinzător puterea consumată de plasmă nu e deloc mare fiind de 100 și ceva W pentru un ecran de peste 100 centimetri; greutatea nu e nici ea exagerată și din această cauză cred că o să poată fi montat ușor pe un perete; are tunere digitale care ajută la vizionarea posturilor HD, adică digitale.
Contra: nimic, deoarece Wireless Ready nu cred că e neaparat un minus.

Concluzie

Plasmele sunt cunoscute pentru imaginea deosebit de clară, iar acest model nu face excepție de la regulă deoarece oferă această performanță. Acesta, pe lângă imaginea clară oferă și multe funcții utile cum ar fi cea de a naviga pe Internet de pe TV, de a vedea filme Blu-ray, suport pentru 3D și altele. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată TV-ul, dar trebuie știut că acest clip e la TX-L32ET5E care arată foarte asemănător.

Te-ar mai putea interesa