Panasonic TX-P42UX30E

Plasmele s-au ieftinit foarte mult şi astfel o plasmă de 106 centimetri cum e televizorul cu plasmă Panasonic TX-P42UX30E costă puţin peste 2000 lei. E dotat cu de toate, inclusiv rezoluţie Full HD, player multimedia cu card SD (cala LED-ul TX-L32E3E) şi tuner HD.

Ar fi ideal pentru vizionarea filmelor Blu-ray, dar şi pentru jocuri deoarece are un timp de răspuns 0,001 milisecunde ceea ce e extrem şi în acelaşi timp caracteristic pentru televizoarele de acest tip.

TX-P42UX30E are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi având în vedere că are 600 herţi nu cred că o să aveţi vreo problemă cu vreun joc… atâta timp cât o să conectaţi consola ori laptopul corespunzător.

Poze

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Panasonic TX-P42UX30E e dotat cu tuner DVB-C care e util vizionării de posturi TV în format HD (digital sau la înaltă definiţie, cum mai e numit), dar la anumiţi furnizori de cablu probabil că va mai fi nevoie de acel receptor din cauză că multe programe sunt codate. Tunerul prezent în această plasmă e utilă vizionării posturilor la liber cum ar fi TVR HD sau altete.

În general plasmele sunt favoritele gamerilor, dar dacă nu reuşiţi să o setaţi corespunzător şi dacă nu folosiţi conexiunile optime pentru conectarea calculatorului ori consolei atunci o să apară lag.

Despre playerul integrat pot spune că e unul care poate reda poze şi melodii, dar s-ar putea, în funcţie de firmware, să redea şi mkv. Nu ştiu dacă va reda vreodată mkv deoarece nu are USB, iar pe un card SD e cam greu să pui un mkv.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea şi sunetul sunt de cea mai bună calitate, preţul nu e foarte mare, arată bine la exterior, iar Panasonic e un producător cunoscut pentru plasmele sale de calitate excelentă (cum e TX-P42UX30E).
Contra: playerul multimedia nu e cel mai performant, iar consumul de curent e undeva la peste 100W.

Concluzie

Panasonic TX-P42UX30E e o plasmă foarte bună la un preţ acceptabil şi v-o recomand cu căldură. Preţul mic e datorat lipsei porturilor pentru Internet (cum e LAN-ul), funcţionalităţii Smart TV şi a unui player performant, dar dacă vreţi un TV doar pentru a urmării filme de pe calculator, să jucaţi jocuri sau să urmăriţi poturi TV la calitate HD atunci acest TV ar trebui să fie prima alegere.

Alături e un clip cu TX-P42UX30E în care vedeţi ce poate şi cum arată TV-ul din această mică recenzie. Mie mi se pare că video review-ul video e destul de bun şi de aceea vi-l recomand şi vouă.

Te-ar mai putea interesa