Panasonic TX-P42ST50E

Televizorul cu plasmă 3D Panasonic TX-P42ST50E e unul dintre cele mai accesibile plasme de pe piață având în vedere că majoritatea sunt Smart TVuri și au imagine 3D. Pe scurt, nu se mai fabrică modele simple doar pentru vizionat filme deoarece majoritatea utilizatorilor doresc să navigheze pe web, să acceseze servicii web, să socializeze sau să vizioneze filme ca la cinema. Imaginile 3D se datorează tehnologiei de conversie 2D-3D și astfel puteți viziona filme 3D fără a fi în format 3D și să jucați jocuri 3D. Smart TVurile au apărut deoarece cererea a fost și e mare. Mulți utilizatori simt nevoia de a fi conectați tot timpul la internet și e o metodă mai elegantă de navigare, deoarece puteți sta pe fotoliu în timp ce vorbiți pe Skype sau Facebook. TX-P42ST50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Design elegant

Specificaţii tehnice

Ecranul de 42 inci e unul cu tehnologie NeoPlasma și pentru că are o diagonală așa mare, rezoluția sa poate fi decât una FullHD. Sunetul 3D care se adaptează camerei e numai bun pentru cei care nu vor un sistem audio 5.1. Nu trebuie să vă faceți griji pentru filmele Blu-Ray deoarece are decodoarele necesare. Imaginea e impecabilă deoarece vine cu timp de răspuns foarte mic, refresh foarte bun, culorii naturale și altele.

Porturile sale sunt cele obișnuite: HDMI, USB, LAN etc. Astfel aveți tehnologii la dispoziție ca DLNA, prin care se pot viziona de exemplu filme de pe telefon. Consumul e ceva mai mare decât la un LED, dar e foarte mic pentru o plasmă – 133 W.

Caracteristicile speciale sunt cele standard pentru televizoarele Viera sau Smart: Skype, browser web, serviciile Viera, Multi Window PAT, USB HDD etc. Multe dintre ele le știți utilitate, motiv pentru care nu are rost să vi le mai explic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: imagini cu nuanțe de negru profund, DTS 2.0, sunet 3D, claritate mare, redare media USB, ideal pentru gameri… deci numai bun pentru posesorii de console sau care vor să vadă un film Blu-Ray.

Minusuri: nu oricine șil permite chiar dacă e oarecum accesibil (în comparație cu restul plasmelor).

Concluzie

Acest Panasonic TX-P42ST50E e o alegere bună însă LEDurile sunt ceva mai accesibile, de aceea pot fi considerate alternative la acesta. Dacă nu vreți neapărat o plasmă, lista de televizoare de tip Smart 3D e lungă însă nu toate au caracteristici ca acesta. Jos am pus un clip cu modelul de 50 inci care arată identic:

Te-ar mai putea interesa