Panasonic TX-P42ST30E

Cei de la Panasonic sunt cunoscuți pentru plasmele lor, iar televizorul cu plasmă 3D Panasonic TX-P42ST30E e una dintre noile lor creații. E foarte asemănător cu TX-P42G30E, dar are și suport 3D. Îl recomandă ecranul cu o claritate incredibilă, tunerul digital integrat, playerul multimedia capabil, conexiunile pentru ‘net și multe altele.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și în momentul de față e una dintre cele mai performante plasme de pe piață.

Poze

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Panasonic TX-P42ST30E e o plasmă NeoPDP cu suport 3D.
La partea de sunet are dts 2 şi Dolby Pulse.
Ecranul are 106 centimetri (42 inci), iar ecranul e de tip G14 Progressive Full-HD Neo Plasma. Calitatea imaginii afişată de televizor e Full HD, timpul de răspuns e de 0,001 milisecunde, contrastul de 5 milioane la 1, rezoluţia de 1920 pe 1080 pixeli, iar aspectul imaginii e de 16 pe 9. Ca nişte caracteristici mai speciale legate de imagine ce ar trebui amintite sunt conversia din 2D în 3D, sub câmpul de 600 herţi, 24p smooth film şi vreal 3D.
Are integrat tuner digital DVB C şi T şi un player multimedia cu slot SD care mă gândesc că nu va avea probleme cu redarea filmelor mkv de pe stick-uri de memorie sau harduri externe puse pe USB.
Pe partea de conexiuni are USB, HDMI, RCA, conexiuni de reţea şi altele.
Acest televizor are şi Viera Link care e o alternativă l Anynet+ de la Samsung sau SimpLink de la LG. Această funcţie presupune ca toate dispozitivele conectate la HDMI-urile să poată fi controlate prin intermediul telecomenzii televizorului. În mod normal aceste dispozitive trebuie să fie şi compativile cu funcţia Viera Link.

Păreri pro şi contra

Pro: are absolut orice ți-ai dori de la un TV (imagine deosebit de clară, tuner digital, player multimedia, conexiuni de ‘net, suport 1080p, 3D etc.).
Contra: e cam scump.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Circa 3699 lei costă acest televizor și în opinia mea e un preț foarte bun pentru un televizor așa capabil. Poate va fi mai ieftin ca resigilat ori se va mai ieftini puțin în perioada ce urmează.

Alternative

TX-P42G30E e o alternativă fără suport 3D și de aceea costă cu vreo 1000 lei mai puțin.

Concluzie

Acest Panasonic TX-P42ST30E e mai mult pentru cei care vor să fie în tendințe și vor să urmărească filme Blu-ray și programe HD la calitate maximă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-P42ST30E”

  1. tV beton! l-am luat . din pacate nu am avut bani de ochelari si de camera sau adaptorul wi fi! fiecare la 300 ron bucata! super tv . pus in dormitor apuc sa ma uit la el 1-1.5 ore asa ca nu mi-a pasat de consum. oricum in 3d ajunge lla consum maxim. este o incantare sa il privesc

Comentariile sunt închise.