Panasonic TX-P42GT50E

Televizorul  3D cu plasmă Panasonic TX-P42GT50E e unul foarte bun pentru cei ce vor cinemaul la ei acasă, imagini cu nuanțe de negru profund și rată de refresh foarte bună. Spun asta pentru că are tehnologie 3D, ecran cu tehnologie NeoPlasma și 2500 Hz. Nu e un model chiar mic deoarece diagonala sa e de 107 cm, iar funcționalitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. E un model funcțional datorită faptului că e un Smart TV. După cum știți Smart TV-urile sunt la modă deoarece cu ele puteți viziona filme fără ca ele să fie în format 3D, puteți naviga pe web, folosi diverse aplicații și viziona posturi TV online. TX-P42GT50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Telecomanda
Televizorul

Specificații tehnice

Vine cu tehnologii de sunet ca: DTS 2.0, Dolby Digital Plus, 3D Real Sound etc. Cu acestea sonorizarea e excelentă și puteți viziona filme Blu-ray fără probleme indiferent că e vorba de un film 720p ori 1080p. Claritatea imaginile se datorează tehnologiilor de imagine, rezoluției și contrastului nativ. Nu are rost să le enumăr deoarece sunt destul de multe și probabil că le știți. Tunerul TV e de tip DVB-T/C/S/S2 și e cel mai bun model de pe piață deci puteți viziona posturi TV  la calitate HD fără probleme dar și multe altele.

Playerul multimedia poate fi de folos atunci când doriți să înregistrați ceva pe un HDD extern (un meci, o emisiune sau un film). Ca și conectivitate are atât LAN cât și wireless, deci când doriți să vă conectați la internet, aveți la îndemână două soluții. Trebuie vă precizez că are: HDMIuri, USBuri, Scart, slot CI, ieșire audio, bluetooth etc. Având în vedere că vine cu aplicația Skype, bluetooth-ul poate fi de folos în caz că optați pentru o tastatură wireless.  Caracteristicile sale speciale sunt: browserul web, Skype, Viera, Q-Link, DLNA etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți reda filme chiar și de pe smartphone (prin DLNA sau HDMI), socializare pe Skype, filme 3D, nuanțe de negru profund, ideal pentru gaming și arată foarte bine.

Minusuri: consum cam mare – 325 W, dar calitatea imaginii e pe măsură.

Concluzie

Acest Panasonic TX-P42GT50E e unul dintre noile televizoare prezentate de acest producător și care nu prea are concurență deoarece unii producători au cam renunțat la această tehnologie (plasmă) în favoarea LED-ului. Jos se poate observa cât de bine arată acest model:

Te-ar mai putea interesa