Panasonic TX-P42GT30E

Dacă vrei să achiziţionezi un TV de ultimă oră atunci televizorul cu plasmă 3D Panasonic TX-P42GT30E ar fi una dintre alegeri deoarece calitate imaginii e superioară oricărui LED şi faţă de alte modele acesta are player multimedia capabil, dar şi conexiuni de reţea. Chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care se poate spue că e mare, calitatea iamginii e uimitoare făcând TV-ul ideal pentru vizionat filme HD, Full HD şi pentru jucat jocuri deoarece timpul de răspuns e foarte mic.

Poze

TX-P42GT30E e foarte asemănător cu TX-P55VT30E din punct de vedere al designului, dar şi al funcţiilor sale. Din imagini nu se poate vedea cât de mare e ecranul şi de aceea poate e de recomandat să urmăriţi şi clipul de la final care e destul de explicativ.

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

TX-P42GT30E e o plasmă care are multe dotări printre care se numără playerul pe USB capabil să redea inclusiv *.mkv şi sunet dts 2. iar dacă doriţi să vedeţi transmisii digitale atunci tuneele digitale incorporate vă vor ajuta deoarece are tuenr DVB-C/T/S şi S2. De asemenea poate fi conectat la reţea prin LAN şi WLAN putând astfel să aveţi acces la servicii populare de pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea lui Panasonic TX-P42GT30E de foarte bună calitate mulţumită ecranului de tip G14 Progressive Full-HD NeoPlasma; playerul media bun; rata de refresh de 600 herţi; multitudinea de porturi; fiabilitatea bună asigurată de garanţia de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra unei sume decente.
Contra achiziţionării ar putea fi doar greutatea de peste 20 kilograme şi consumul de curent datorat ecranului mare de 106 centimetri.

Concluzie

Plasma TX-P42GT30E e un model care impresionează prin performanţă vizuală şi design, iar despre utilizarea sa poate fi spus că e uşoară deoarece nu vine cu mensiuri complicate, iar manualul său de utilizare e destul de explicativ. Dacă nu vă descurcaţi cu varianta tipărită atunci există şi în versiune online.
Alături e un preview foarte bun al acestui TV TX-P42GT30E despre care spun că e foarte bun pentru jocuri pe console de genul PS3 ori XBOX deoarece are timpul de răspundere de 0,001 milisecunde şi acel sub câmp de 600 Hz. S-ar putea ca pentru a vă juca la calitate maximă, să fie nevoie de câteva setări suplimentare şi dezactivarea unor funcţii de calitate ori pe setarea modului de joc… asta depinde de firmware.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-P42GT30E”

Comentariile sunt închise.