Panasonic TX-P42GT30E

Dacă vrei să achiziţionezi un TV de ultimă oră atunci televizorul cu plasmă 3D Panasonic TX-P42GT30E ar fi una dintre alegeri deoarece calitate imaginii e superioară oricărui LED şi faţă de alte modele acesta are player multimedia capabil, dar şi conexiuni de reţea. Chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi → despre care se poate spue că e mare, calitatea iamginii e uimitoare făcând TV-ul ideal pentru vizionat filme HD, Full HD şi pentru jucat jocuri deoarece timpul de răspuns e foarte mic.

Poze

TX-P42GT30E e foarte asemănător cu TX-P55VT30E din punct de vedere al designului, dar şi al funcţiilor sale. Din imagini nu se poate vedea cât de mare e ecranul şi de aceea poate e de recomandat să urmăriţi şi clipul de la final care e destul de explicativ.

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

TX-P42GT30E e o plasmă care are multe dotări printre care se numără playerul pe USB capabil să redea inclusiv *.mkv şi sunet dts 2. iar dacă doriţi să vedeţi transmisii digitale atunci tuneele digitale incorporate vă vor ajuta deoarece are tuenr DVB-C/T/S şi S2. De asemenea poate fi conectat la reţea prin LAN şi WLAN putând astfel să aveţi acces la servicii populare de pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea lui Panasonic TX-P42GT30E de foarte bună calitate mulţumită ecranului de tip G14 Progressive Full-HD NeoPlasma; playerul media bun; rata de refresh de 600 herţi; multitudinea de porturi; fiabilitatea bună asigurată de garanţia de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra unei sume decente.
Contra achiziţionării ar putea fi doar greutatea de peste 20 kilograme şi consumul de curent datorat ecranului mare de 106 centimetri.

Concluzie

Plasma TX-P42GT30E e un model care impresionează prin performanţă vizuală şi design, iar despre utilizarea sa poate fi spus că e uşoară deoarece nu vine cu mensiuri complicate, iar manualul său de utilizare e destul de explicativ. Dacă nu vă descurcaţi cu varianta tipărită atunci există şi în versiune online.
Alături e un preview foarte bun al acestui TV TX-P42GT30E despre care spun că e foarte bun pentru jocuri pe console de genul PS3 ori XBOX deoarece are timpul de răspundere de 0,001 milisecunde şi acel sub câmp de 600 Hz. S-ar putea ca pentru a vă juca la calitate maximă, să fie nevoie de câteva setări suplimentare şi dezactivarea unor funcţii de calitate ori pe setarea modului de joc… asta depinde de firmware.

Un comentariu la „Panasonic TX-P42GT30E”

Lasă un comentariu