Panasonic TX-P42G30E

Plasmele celor de la Panasonic sunt foarte apreciate, iar televizorul cu plasmă Panasonic TX-P42G30E e una dintre cele mai populare TV-uri datorită faptului că are tot ce ai vrea de la un TV, mai puţin suportul 3D (dar TX-P42ST30E are suport 3Dimensional).
Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi cred că e foarte bun având în vedere că are ecran de peste un metru, rată de reîmprospătare de 600 herţi, player multimedia, tuner HD, conexiuni pentru Internet şi DLNA… printre multe altele.

Poze

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Panasonic TX-P42G30E e o plasmă de tip NeoPDP care are un ecran G14 Progressive Full HD cu o diagonală de de 106 centimetri, timp de răspuns de 0,001 milisecunde şi rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli. Contrastul e de 5 milioane la 1 şi acest televizor vine cu câteva caracteristici superioare de imagine cum ar fi super resolution, 24p smooth film playback, high contrast filter,, 3D colour management, 600 Hz sub field drive intelligent frame creation pro şi multe altele.
Are tuner digital şi player multimedia. Tunerul digital e de tip DVB T şi C, iar playerul multimedia e pe USB şi are slot SD.
Sunetul e de calitate deoarece are două difuzoare de 10 W fiecare şi vine cu caracteristici superioare cum ar fi dts 2, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse şi altele.
Pe partea de conectori are Scart, HDMI, RCA, USB, LAN (are şi suport Wireless deoarece e Wireless Ready) şi alte conexiuni utile.
Mai are DLNA, Viera Link şi alte conexiuni utile.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea are o calitate mai bună decât pe TV-urile cu ecran LED, are suport Full HD, player multimedia, tuner digital
Contra: nu are suport 3D, iar greutatea de peste 20 de kilograme necesită mai multe persoane pentru a-l monta.

Preţuri (cel mai mic preţ)

2999 lei e un preţ acceptabil pentru un TV de ultimă generaţie care e foarte apreciat de consumatori.

Alternative

Probabil că ar trebui să recomand o plasmă de la acelaşi producător, dar n-am mai scris despre plasme de la ei şi de aceea recomand una de la LG, adică 42PT353 care are cam aceleaşi caracteristici.

Concluzie

Panasonic TX-P42G30E e pentru cei care nu se mulţumesc cu puţin şi vor mai mult de la un televizor. O astfel de plasmă le va oferi imagini de calitate şi singurul neajuns e greutatea… şi poate faptul că nu are capabilităţi 3D.

Te-ar mai putea interesa