Panasonic TX-L55ET5E

Televizorul LED 3D Panasonic TX-L55ET5E e un Smart TV de 139 cm de la acest producător și care cu siguranță nu și-l permite oricine. Spun asta pentru că e foarte mare iar funcțiile și caracteristicile sale speciale nu le găsiți pe vechile modele. Aici mă refer la sonorizare superioară, conversie 2D-3D, funcțiile Viera (Connect, Link etc.), imagine cu unghiuri de vizibilitate de până la 178 de grade și are Wireless. Ecranul e unul LED cu panou IPS, de aceea și acele unghiuri mari de vizibilitate. Observ că se renunță la Wireless Ready deoarece nu prea mai văd dotarea acestea, majoritatea vin cu Wireless și astfel se poate conecta la un router fără adaptor special pe USB. Acest TX-L55ET5E are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din alt unghi

Specificații tehnice

Tehnologia cu care vine ecranul e una LED iar pentru că panoul e de tip IPS LED LCD, unghiurile sunt de 178 grade pe verticală și orizontală. Nu știu dacă această caracteristică va fi utilă deoarece îl veți poziționa undeva mai departe de dumneavoastră fiind destul de mare și astfel nu se observă mari diferențe între acesta și unul simplu. E vorba de o diagonală de 55 inci sau 139 cm, de aceea ar fi bine să-l montați pe un perete în caz că nu aveți spațiu pentru el. Caracterisiticile de sunet sunt foarte bune și veți beneficia de un efect 3D iar filmele Blu-Ray pot fi redate și ele deoarece are DTS 2.0.

Pe partea de imagine pot spune că nu-i lipsește nimic, imaginile sunt foarte clare și colorate. Cu acesta nu veți regreta că nu ați luat o plasmă deoarece rata de refresh e impresionantă și vine cu multe tehnologii video pentru filme, jocuri etc. Tunerul TV e de tip T/C și poate deci recepționa și posturi HD: Playerul multimedia integrat are funcție de înregistrare USB dar aveți nevoie în primul rând de un HDD extern. Pe lângă Wireless, la capitolul conectivitate are: LAN, trei USBuri 2.0, Scart, patru HDMIuri, slot pentru card SD, ieșire pentru căști ș.a. Puteți viziona posturi TV online, socializa pe Skype, folosi diverse aplicații și naviga pe web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design interesant care iasă mult în evidență datorită culorii alese – gri-argintiu, nu-i lipsește nimic, puteți folosi telefonul ca telecomandă sau pentru a viziona filme pe TV – DLNA, sunet excepțional etc.

Minusuri: e destul de scump dar nu și când îl comparați cu alte modele din categoria sa.

Concluzie

Acest Panasonic TX-L55ET5E e unul dintre multele modele din seria T5 și care e destul de reușit din majoritatea punctelor de vedere (funcționalitate, design și calitate).

Lasă un comentariu