Panasonic TX-L47ET5E

Un televizor foarte capabil de la Panasonic e modelul TX L47ET5E care în magazin o să-l găsiți cu codul televizor LED 3D Panasonic TX-L47ET5E. În opina mea nu costă mult, chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, și asta pentru că are ecran IPS cu capabilități 3D. Pe lângă suportul pentru filme Blu-ray (suportă multiple formate printre care se numără și *.mkv cu sunet dts 2), mai are și suport pentru conectarea la Internet, iar browserul web te va ajuta să navighezi pe site-urile preferate.

Poze

Se poate vedea că pe partea de aspect nu diferă foarte mult de TX-L42E5E, însă la interior e tehnologie diferită… nu cu mult. Ecranul de 119 centimetri (47 inci) e unul imens și o să vă puteți juca la o calitate superioară datorită suportului Full HD de care beneficiază ecranul. Designul e unul nou și nu seamănă cu vreun televizor al anului 2011, deoarece e o serie din 2012 cu design specific.

Așa arată cu aproximație
Imaginea e clară

Specificaţii tehnice

TX-L47ET5E e un Smart TV – televizor inteligent, și vine cu o multitudine de funcții cum ar fi posibilitatea de a vedea filme 3D, conectivitatea la Internet (prin fir și fără fir – e wireless ready), suportul pentru filme 1080p, posibilitatea de a purta discuții prin Skype și altele. Având un refresh de 300 herți cred că este un televizor excelent și pentru jocuri deoarece jocurile vor fi rulate fără sacadări.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț excelent; garanția e de 2 ani și poate fi mărită la 4 ani; are tuner digital DVB-C cu care puteți viziona posturi digitale HD; playerul intern e unul destul de capabil deoarece poate reda sunet dts 2.0 și fișiere *.mkv; poate efectua conversia din 2D în 3D așa încât să puteți viziona filme non 3D în format tridimensional. 😉 (La unele magazine vine cu ochelari 3D incluși în pachet, dar trebuie studiată oferta pentru mai multe detalii.)
Contra: consumul de curent e de peste 100W dar e caracteristic TV-urilor cu ecrane de peste un metru.

Concluzie

Televizoarele 3D sunt foarte populare și acest TX-L47ET5E nu e doar 3D, ci și Smart și asta înseamnă că cu ajutorul lui o să poți naviga pe ‘net și chiar accesa diferite rețele de socializare populare. Alături e despachetarea unui model similar din punct de vedere al designului

2 comentarii la „Panasonic TX-L47ET5E”

  1. Va rog sa specificati la review-uri si ce fel de tehnologie 3D prezinta TV-urile, adica pasiva sau activa. Cred ca este un amanunt important.

Lasă un comentariu