Panasonic TX-L47ET50E

Televizorul LED 3D Panasonic TX-L47ET50E e unul dintre acele modele care se potrivesc perfect în camere spațioase și luminoase. Probabil pentru că e de 119 cm și are un design pe o culoare deschisă. Dacă nu aveți o măsuță foarte mare, poate fi pus fără probleme pe un perete dar aveți nevoie și de un suport corespunzător. Mi-a plăcut faptul că are unghiuri de vizibilitate de 178 grade atât pe verticală cât și pe orizontală. Se datorează faptului că e unul IPS LED LCD. Puteți viziona filme Blu-Ray fără probleme deoarece are DTS 2.0 și ieșire digitală. Nivelurile de culori și contrastul sunt foarte ridicate, deci calitatea imaginii e foarte bună. TX-L47ET50E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din alt unghi

Specificații tehnice

Datorită unor caracteristici și tehnologii de imagine, poate fi folosit  pentru gaming 3D fie pe PC fie pe consolă. Deasemenea, puteți să vă transformați sufrageria într-un mic cinema. Ecranul de 47 inci (119 cm) e generos și nu cred că are prea multă concurență în acest buget deoarece e vorba de un Smart TV. Aceasta presupune că are multe funcții în plsu față de televizoarele clasice. Din fericire, majoritatea televizoarelor peste 3000 lei sunt Smart TV-uri cu imagine 3D. Chiar și cele 3D Ready sunt pe cale de dispariție :).

Vine cu player multimedia integrat, tuner TV și multe tehnologii de sunt și imagine. Nu ar avea rost să vi le enumăr pe toate deoarece se găsesc și pe alte Panasonic-uri. Pe partea de conectivitate are mufă de rețea, WLAN, 4 porturi HDMI, trei USBuri și altele. Deci se pot conecta diverse dispozitive la acesta și în același timp. Alături de acesta vă recomand un suport, un router wireless și poate chiar un sistem home cinema. O parte din caracteristicile sale speciale sunt: Skype, online TV, EPG, serviciile Viera etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: unghiuri mari de vizibilitate – 178 de grade – panou IPS, e un Smart TV, îmi place foarte mult culoarea aleasă, are suficiente porturi, tehnologie 3D, ecran mare, DTS și sunet 3D.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Panasonic TX-L47ET50E e o alegere foarte bună în special dacă nu vă plac modelele oferite de Samsung, LG, Sony sau Philips. Deci sunt suficiente alternative însă nu toți producătorii oferă Smart TV-uri albe sau argintii și de 47 inci. Dacă vreți să vedeți mai bine acest televizor, am pus un clip în care e prezentat acesta:

Te-ar mai putea interesa