Panasonic TX-L47E5E

Televizorul LED Panasonic TX-L47E5E e un Smart TV fără tehnologie de conversie 2D-3D dar are o diagonală mai mult decât generoasă – 119 cm. Nu e nici măcar 3D Ready, însă la un așa preț nu cred că veți găsi o alternativă de 47 inci cu acea tehnologie. Dacă vă doriți un televizor cu care să vizionați filme 3D, să fie mare dar nu ați vrea să dați multi bani, un media player 3D ar fi soluția. Mai precis, unul care realizează conversia 2D-3D deoarece televizorul are o rată de refresh bună – 150 Hz. Trebuie menționat și faptul că e un IPS și nu un LED simplu, de aceea unghiurile sunt de 178 de grade. Dacă vă gândiți să folosiți un router wireless, aveți nevoie de un adaptor wireless USB deoarece tv-ul are doar wireless ready. TX-L47E5E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Design elegant

Specificații tehnice

Ecranul LED de 47 inci e unul cu panou IPS de aceea unghiurile sunt de 178 grade atât pe verticală cât și pe orizontală. Pe lângă rezoluția Full HD și contrastul dinamic foarte mare, are și tehnologii video ca: Clear Image Panel, 24p Playback și Vivid Colour. Sonorizare e excelentă deoarece: sunet 3S, DTS 2.0, difuzoare de 10W fiecare etc.

Pentru a-l conecta la internet, că doar e un Smart TV, se poate face fie prin mufa LAN fie wireless. Însă pentru conectivitate wireless aveți nevoie de 2 dispozitive: router wireless și adaptor USB corespunzător. La capitolul conectivitate are patru porturi HDMI care vă permit să conectați un desktop performant, o consolă, un media player etc. Dar are și două porturi USB care pot fi folosite fie pentru wireless fie pentru a reda conținut media de pe memorie USB (player multimedia integrat). Bineînțeles, are și alte porturi care probabil le și știți (VGA, mini jack 3.5 mm, Scart …).

Caracteristicile sale speciale: sunt funcțiile Viera, Skype, DLNA (permite vizionarea de fișiere media de pe gagdeturile compatibile – laptop, telefon, tabletă), Q-Link, internet TV și Eco Navigation.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran IPS, serviciile web oferite de pachetul Viera, poate fi conectat la PC, DTS 2.0, refresh bun și preț atractiv pentru 119 cm.

Minusuri: nu are Wi-Fi Direct.

Concluzie

Acest Panasonic TX-L47E5E e recomandarea mea pentru cei ce vor un televizor mare dar nu vreau tehnologie 3D deoarece și așa îl vor folosi pentru vizionat posturi TV, meciuri de fotbal, Skype și din când în când filme. Bineînțeles pentru că e un Smart TV, vine cu servicii web diverse care merită încercate deoarece nu le găsiți pe televizoarele obișnuite.

Te-ar mai putea interesa