Panasonic TX-L42ET50E

Panasonic TX-L42ET50E e un TV Smart de ultimă generație care vine cu ecran LED și sport pentru tehnologia 3D. Știu că Panasonic e cunoscut mai mult pentru plasmele sale, dar uite că se pricepe de minune și LED-uri deoarece nu se poate spune deloc că acest model nu ar fi unul reușit. Acum, și prețul e unul pe măsură deoarece TV-ul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, dar vă spun că merită fiecare bănuț. Ecranul său nu e doar LED 3D, ci are și suport IPS ceea ce se traduce prin unghiuri de vizibilitate foarte bune… din orice perspectivă.

Poze

Acest model e unul gri și se vede clar că Panasonic a evoluat foarte mult. Astfel, acest TX-L42ET50E are un design de nota 10, iar ecranul său de 42 de inci (100 și ceva de centimetri) o să vă ofere o senzație foarte bună (realistă vreau să spun) când o să urmăriți un film. Și jocurile se vor vedea foarte bine deoarece o să le puteți juca la rezoluție Full HD, dar nu e tocmai un TV de jocuri… cu setări corespunzătoare ar putea deveni ideal.

Montat
Caracteristici

Specificaţii tehnice

Acest TV are un ecran de circa 107 centimetri care are un aspect de 16 pe 9 care e considerat wide. Imaginea are un refresh de 800 Hz și asta se traduce printr-o claritate foarte bună datorită timpului de răspuns. Din păcate, are un consum cam mare de 120W și asta e datorat în principal ecranului. Nu va fi prea greu de montat deoarece are o greutate mică de sub 20 de kilograme (nu cu mult), iar în acest sens există și un manual cu instrucțiuni.

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi folosit pentru jocuri, filme Blu-ray, filme de pe HDD, seriale de la TV în format HD etc; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; are browser web deoarece e Smart TV; are suport pentru Skype, tot din același motiv, și ar mai trebui să-i luați o cameră și un microfon compatibile ori o cameră cu microfon.
Contra: în parte am de reproșat consumul de curent care nu e exagerat, dar nici foarte mic.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor bun și ești o persoană care are mai mulți bani atunci cred că acest model din seria nouă a anului 2012 ar fi ideal pentru tine. Există numeroase alternative de la Samsung ori Philips, dar Panasonic rămâne Panasonic. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate pe partea de meniu.

Lasă un comentariu