Panasonic TX-L42E5E

Acest televizor LED Panasonic TX-L42E5E e unul de 107 cm, cu rezoluție Full HD și face parte din seria Viera. Adică vă puteți conecta la internet prin intermediul său și veți avea acces gratuit la câteva servicii foarte interesante. Astfel se poate accesa conținut media făr a ava nevoie de un PC, media player sau laptop. Nu trebuie neglijat că are media player incorporat și faptul că suportă diverse formate media printre care amintesc: mkv, mp3, moc, DivX Plus etc. Un model similar, numai că e puțin mai mic (80 cm) și deci e accesibil, e modelul TX-L32E5E. Eu vi-l recomand  pe acesta deoarece o imagine mai mare e întotdeauna binevenită. TX-L42E5E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată cu aproximație
Imaginea e clară

Specificaţii tehnice

Ecranul său e iluminat cu tehnologie LED pentru imagini mai clare și o luminozitate mai mare. Acesta are un aspect wide, cu unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, rezoluție 1080p, ecran de 107 cm, Clear Panel dar și altele. E vorba de un Smart TV dar fără conversie din 2D în 3D. Pe partea de audio are două difuzoare de 10W fiecare cu sunet 3D Real Sound, DTS 2.0, Dolby Digital Plus etc. Deci nu veți avea probleme cu filmele de tip Blu-Ray 720p sau 1080p.

Având în vedere că e un TV și nu un monitor, are tuner digital DVB-T/C MPEG4. Pe partea de conectivitate are două intrări USB, VGA, LAN (RJ45 și WiFi Ready), SCART, patru HDMI-uri, ieșire audio digitală, slot CI, RCA și ieșire pentru căști. Deci la acesta se pot conecta o mulțime de dispozitive: consolă hardware, media player (pentru filme Blu-Ray 2D/3D), laptop etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model destul de funcțional datorită numărului mare de porturi, are diagonală mare, player media incorporat și deci nu mai aveți nevoie de un media player extern, posibilitate de accesare a conținutului media de pe web (Viera Connect) dar puteți chiar și socializa prin serviciul Skype (aveți nevoie de cameră web și tastatură).

Minusuri: putea fi mai accesibil, dar pentru cei care nu și-l permit, motiv pentru care v-am recomandat și acel modele sus.

Concluzie

Panasonic TX-L42E5E e unul dintre cele mai bune televizoare din acest buget însă pentru cei care nu vor Internet pe TV, sunt modele mult mai accesibile. Am pus și un clip cu un model similar (tot de 42 inci) dar mai vechi pentru a vă face o idee despre Viera:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-L42E5E”

Comentariile sunt închise.