Panasonic e o firmă cunoscută în general pentru plasmele sale, dar și leduri se descurcă de minune, iar televizorul LED Panasonic TX-L42E3E e un model nou foarte bun. Se recomandă printr-un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e mare având în vedere că are o diagonală de 106 centimetri, ecran LED și rezoluție Full HD. Pe parcursul timpului televizoarele acestui producător s-au dovedit foarte fiabile și nici acesta nu se lasă mai prejos deoarece are o garanție de 2 ani care se poate mări contra unei sume mic.
Poze
Se poate vedea că TX-L42E3E arată ca restul televizoarelor Panasonic, având un aspect oarecum clasic și arată similar modelelor cu plasmă cum ar fi TX-P42UX30E. Din a doua poză se pot vedea porturile, printre care cele mai importante sunt HDMI, D-SUB (VGA), SCART și altele. Dacă nu vedeți bine aceste poze atunci puteți urmări preview-ul video de la final.


Specificaţii tehnice
TX-L42E3E e un TV tradițional care vine cu suport pentru vizionarea posturilor TV în format digital deoarece are DVB C și DVB T. Ecranule e unul LED IPS ceea ce înseamnă că unghiurile de vizibilitate sunt extrem de bune din orice direcție privești dinspre TV. Singurul lucru care îmi displace la acest aparat e lipsa porturilor USB pentru playerul integrat, dar cred că mai bine achiziționăm un player dedicat deoarece unul integrat nu va fi niciodată la fel de performant ca unul profesionist care costă undeva la 200 de lei.
Păreri pro şi contra
Pro: arată bine, nu cu mult diferit de alte modele de la acest brand; prețul e unul pe măsura calității imaginii care e afișată pe un ecran LED cu IPS (unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune); sunetul e și el de calitate fiind reprezentat de două difuzoare de 10W fiecare și având suport dts.
Contra: nu are USB, iar playerul multimedia e unul pe SD despre care nu știu dacă poate reda *.avi ori *.mkv
Concluzie
Despre TX-L42E3E nu pot spune că are imaginea la fel de bună ca o plasmă, dar rezultatele nu sunt departe și unul dintre motivele pentru care a-i luat acest TV ar fi calitatea imaginii. Consumul de curent nu e prea mare deoarece e dotat cu leduri ceea ce presupune că are un consum cu până la 40 procente mai scăzut decât alte modele care au lcd. Alături e un review video al televizorului de față pentru a vă face o părere despre ce poate și cum arată.