Panasonic TX-L39E6E, Smart TV LED de 98 cm

Panasonic TX-L39E6E e unul dintre cele mai aspectuoase televizoare ale momentului și vine la pachet cu tunere digitale, player multimedia foarte capabil, conexiune wireless integrată și alte lucruri utile care am să încerc să le enumăr mai joc. În opinia mea, la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc scump, iar datorită acestui lucru o să vă permiteți un suport TV Teletech LCD/LED WLB018 sau ceva de genul.

Aspect

Cred că se poate vedea clar că e un model gri mare de 39 inci (98 centimetri) care fac din televizor unul foarte bun de pus într-o cameră mare. Dacă nu vă place piciorul atunci o să-l puteți lua jos, iar în acest caz o să aibă o greutate mică de circa 11 kilograme.

Din față
Din față
Porturi
Porturi

Caracteristici tehnice

Televizorul TX-L39E6E e unul Full HD care e numai bun pentru vizionat filme Blu-ray sau porturi în format HD. Soft-ul din el e unul foarte capabil deoarece are browser web și suport pentru Skype. Față de alte televizoare smart, acesta are conexiune wireless incorporată ceea ce înseamnă că puteți să vă conectați la Internet fără fir… dacă aveți un router.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e una foarte calitativă datorită rezoluției și ledurilor; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; are o telecomandă foarte ușor de folosit și interesantă; vine cu o multitudine de conectori cum ar fi HDMI, USB, LAN și altele; e ușor de montat deoarece are o greutate mică; playerul integrat poate reda chiar și filme *.mkv.
Contra: nu e 3D.

Concluzie

Televizorul de față e un model de top al anului 2013 foarte util acelora care vor să verifice profilul de Facebook în pauzele publicitare, să vorbească prin Skype. Din preview-ul de alături o să vedeți mai bine cum se prezintă modelul de față.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Panasonic TX-L39E6E, Smart TV LED de 98 cm”

Comentariile sunt închise.