Panasonic TX-L37U3E

Un televizor LCD Panasonic TX-L37U3E de 94 cm şi rezoluţie Full HD vne cu tehnologie IPS care vă oferă unghiuri foarte bune de vizibilitate (178 de grade). Deci indiferent de unghi, imaginea are aceeaşi claritate însă culoriile nu sunt aşa de multe ca la cele cu tehnologie LED. Chiar dacă nu e aşa de scump, poate fi folosit fără probleme ca monitor pentru consolă sau PC deoarece vine cu modelul Game. Acesta numai bun pentru filme 1080p, vizionare programe TV şi chiar şi jocuri. Deci putem spune că e un model reuşit, iar la un aşa preţ nu putem vaea pretenţia să vină cu player USB. O alternativă la acesta ar putea fi un TX-L32E3E, deoarece are un preţ destul de similar. TV-ul Panasonic TX-L37U3E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Are o diagonală de 37 de inci adică 94 de cm. Acesta e un LCD cu panou IPS cu rezoluţie 1080p şi aspect wide. Deci veţi beneficia de unghiuri largi de vizibilitate – de maxim 178 de grade. Pe partea de audio şi video are: două boxe incorporate de 10 W fiecare, tehnologii audio (Virtual Surround V-Audio, ieşire audio DTS  şi Dolby Digital Plus), Vreal Plus, Super Resolution, 24p Smooth Film şi un refresh de 50 Hz. Din punctul meu de vedere, e un model foarte bun deoarece e dotat, arată bine şi funcţional datorită multitudinii de porturi.

La capitolul conectivitate are ieşire audio 3.5 mm, RCA, SCART, component, două HDMI-uri, CI, ieşire audio digitală, video composite etc. Are o greutate de numai 13.5 kilograme şi deci poate fi transportat sau montat pe perete de o singură persoană (foloseşte un sistem de montare VESA standard). O parte din caracteristicile sale speciale sunt: vizualizator de imagine VIERA, EPG, VIERA Tools, VIERA Link, modul Game, Eco Navigation, închidere programabilă, blocare acces copii etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi montat pe perete, consum de 109 W, face parte din seria VIERA, are player multimedia incorporat (slot SD), ieşire audio DTS, vine de la un producător foarte bun şi cunoscut, are funcţie pentru jocuri etc

Minusuri: nu are player multimedia pe USB (la un aşa preţ nu cred că veţi găsi).

Concluzie

Acest Panasonic TX-L37U3E face parte din categoria celor ieftine şi deci nu putem avea pretenţia la imagine 3D sau mai ştiu eu ce. E ideal pentru camere mai mici (dormitor sau bucătărie). Jos am pus o prezentare cu acesta:

Te-ar mai putea interesa