Panasonic TX-L37ET5E

Panasonic TX-L37ET5E e un televizor foarte bun de la un brand de nota 10 când vine de plasmele, LED-uri, LCD-uri și nu numai. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un aparat care are un ecran mare de circa 93 centimetri, are capabilități 3D, e Smart TV și are conexiuni de rețea. Singurul lucru care oarecum s-ar putea să vă deranjeze la acest aparat e faptul că are o putere consumată de 88W.

Poze

Se poate vedea că acest model e unul care arată foarte bine. Nu arată cu nimic diferit față de alte modele din seria care face parte și ecranul său mare de 37 de inci o să fie numai bun pentru vizionarea filmelor indiferent de ce calitate sunt. Având player multimedia integrat o să puteți vedea filme de pe harduri externe, iar tunerele digitale o să ajute la vizionarea posturilor TV în format digital.

Pornit
Design elegant

Specificaţii tehnice

Panasonic TX-L37ET5E e un LED care are capabilități 3D, iar conversia 2D în 3D e posibilă la acest mode. Ecranul e unul IPS, iar acest lucru o să vă ajute în principal la unghiuri de vizibilitate mai bune. Aparatul e dotat cu porturi de rețea, iar acestea sunt LAN-ul, dar și wireless. Aceste porturi o să vă ajute la conectarea televizorului la Internet și așa o să puteți folosi browser-ul incorporat

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între calitate și preț; e dotat cu tehnologie LED; are posibilitatea de a reda filme 3D, dar dacă sunt 2D atunci le poate transforma în 3D; ecranul e foarte clar din orice unghi te-ai uita la el și asta deoarece e cu tehnologie LED; vine cu numeroase porturi care o să vă ajute la conectarea diferitelor aparate; are slot CI pentru vizionarea filmelor codate de la cablu, dar asta nu înseamnă că nu o să trebuiască și un receptor deoarece unele firme de cablu nu dau card pentru acest slot.
Contra: nimic.

Concluzie

TX-L37ET5E este un televizor foarte bun care intră în categoria televizoarelor premium. Din clipul de alături se poate vedea că arată foarte bine și chiar dacă e așa de ieftin trebuie știut că e bun. Faptul că e inteligent nu înseamnă că e greu de folosit pentru că are un meniu inteligent realizat așa încât să poată fi folosit și de seniori fără prea mari bătăi de cap.

Un comentariu la „Panasonic TX-L37ET5E”

Lasă un comentariu