Panasonic TX-L37ET5E

Panasonic TX-L37ET5E e un televizor foarte bun de la un brand de nota 10 când vine de plasmele, LED-uri, LCD-uri și nu numai. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care are un ecran mare de circa 93 centimetri, are capabilități 3D, e Smart TV și are conexiuni de rețea. Singurul lucru care oarecum s-ar putea să vă deranjeze la acest aparat e faptul că are o putere consumată de 88W.

Poze

Se poate vedea că acest model e unul care arată foarte bine. Nu arată cu nimic diferit față de alte modele din seria care face parte și ecranul său mare de 37 de inci o să fie numai bun pentru vizionarea filmelor indiferent de ce calitate sunt. Având player multimedia integrat o să puteți vedea filme de pe harduri externe, iar tunerele digitale o să ajute la vizionarea posturilor TV în format digital.

Pornit
Design elegant

Specificaţii tehnice

Panasonic TX-L37ET5E e un LED care are capabilități 3D, iar conversia 2D în 3D e posibilă la acest mode. Ecranul e unul IPS, iar acest lucru o să vă ajute în principal la unghiuri de vizibilitate mai bune. Aparatul e dotat cu porturi de rețea, iar acestea sunt LAN-ul, dar și wireless. Aceste porturi o să vă ajute la conectarea televizorului la Internet și așa o să puteți folosi browser-ul incorporat

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între calitate și preț; e dotat cu tehnologie LED; are posibilitatea de a reda filme 3D, dar dacă sunt 2D atunci le poate transforma în 3D; ecranul e foarte clar din orice unghi te-ai uita la el și asta deoarece e cu tehnologie LED; vine cu numeroase porturi care o să vă ajute la conectarea diferitelor aparate; are slot CI pentru vizionarea filmelor codate de la cablu, dar asta nu înseamnă că nu o să trebuiască și un receptor deoarece unele firme de cablu nu dau card pentru acest slot.
Contra: nimic.

Concluzie

TX-L37ET5E este un televizor foarte bun care intră în categoria televizoarelor premium. Din clipul de alături se poate vedea că arată foarte bine și chiar dacă e așa de ieftin trebuie știut că e bun. Faptul că e inteligent nu înseamnă că e greu de folosit pentru că are un meniu inteligent realizat așa încât să poată fi folosit și de seniori fără prea mari bătăi de cap.

Un comentariu la „Panasonic TX-L37ET5E”

Lasă un comentariu