Panasonic TX-L32E6E, Smart TV 80 cm

Televizorul Panasonic TX-L32E6E e unul de 80-81 centimetri foarte bun pentru cineva în căutarea unei soluții smart și cu rezoluție Full HD. Față de alte modele acesta re wireless LAN integrat, iar pentru a naviga pe web există web browser similar cu cel de pe desktop.
Un TV precum acesta se adresează cuiva care are nevoie de tunere digitale și de rezoluție 1080p pentru filme la înaltă definiție.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi » și că normal că-și merită banii deoarece are chiar și suport pentru Skype. Eu sunt de părere că e bun și pentru că vine de la un brand japonez. Știm cu toții că japonezii fac niște electronice foarte bune.

Televizorul
Televizorul

Acest model e unul de 32 inci, iar rezoluția sa 1920×1080 pixeli te va ajuta foarte mult să vezi filme Blu-ray fără pierderi de detalii. Dacă vrei să-l pui pe un perete atunci acest lucru e posibil, iar greutatea de 8,5 kilograme (fără stand) o să te ajute în acest sens.
Chiar dacă-i mare, consumul de curent nu e prea mare deoarece e de 44W. Astfel, beneficiem de un televizor prietenos cu mediul înconjurător.

Plusurile acestui aparat sunt ecranul mare, aspectul premium (nu știu dacă ați remarcat, dar acest model arată precum televizoarele Samsung din generația F premium a anului 2013) și că are software inteligent. Deci, ai toate aceste lucruri foarte utile la un preț sub 2000 lei.
Ca minus aș menționa lipsa sistemului de operare Android. Știu că încă nu au apărut televizoare cu Android, dar nu ar strica așa ceva. Nu prea sunt adeptul playerelor externe deoarece nu-mi place să am prin casă mai multe aparate care fac același lucru. Sunt de părere că e mai bine să ai un aparat care face mai multe lucruri și astfel poate să țină locul mai multora.

Părerea mea e că acest televizor își merită banii, mai mult cu cât vine de la un brand de încredere.
Dacă vrei să vezi mai bine cum arată atunci alături am pus un preview cu modelul de față.

Lasă un comentariu