Panasonic TX-L32E5E

Un televizor care-mi place foarte mult e televizorul LED Panasonic TX-L32E5E și asta deoarece are o diagonală de 80-81 cm, ecran Full HD și multe alte dotări. Ecranul e unul IPS și acest lucru garantează o claritate a imaginii foarte bună, dar și unghiuri de vizibilitate extreme. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi →, nu se poate spune că e scump și asta cu atât mai puțin cu cât are tuner digital, conexiuni de rețea și player multimedia.

Poze

Se poate observa că arată destul de bine și un lucru vizibil la TX-L32E5E e faptul că nu arată precum modelele de anul trecut. Acesta are o dungă transparentă în partea inferioară a ecranului și restul e negru. Ecranul are o diagonală numai potrivită pentru faptul că are suport Full HD.

Așa arată cu aproximație
Imaginea e clară

Specificaţii tehnice

TX-L32E5E e un social networking TV deoarece are conexiuni de rețea și oferă posibilitatea de a conversa prin Skype. Playerul e unul foarte capabil și poate reda inclusiv *.mkv, însă nu știu dacă și sunet dts 2.0 cu dts. Astfel o să puteți viziona filme Blu-ray în orice format și la orice calitate deoarece TV-ul are cu ce să decodeze.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț care nu e deloc mare; arată destul de bine; poate fi conectat la Internet; playerul intern poate reda o mulțime de tipuri de fișiere; are suport DLNA; conexiunile suportate sunt multiple, însă cea mai importantă e cea HDMI cu care puteți afișa de pe un laptop ori o cameră video diferite imagini ori clipuri; imaginea e de calitate bună datorită faptului că are ecran LED cu IPS.
Contra: adaptorul wireless nu e inclus în pachet și de aceea televizorul e doar wireless ready.

Concluzie

Din preview-ul de alături se poate observa că Panasonic TX-L32E5E are un aspect foarte interesant și din despachetare se poate vedea că și un copil îl mânui eficient. Poate fi folosit și la vizionarea posturilor TV în format digital datorită tunerului DVB-C integrat și despre montarea sa (a TV-ului TX L32E5E) se poate spune că nu va fi prea complicată deoarece are undeva la 10-11 kilograme și dacă sunteți o persoană solidă atunci nu o să aveți dificultăți în a-l pune pe o masă.

Un comentariu la „Panasonic TX-L32E5E”

  1. acum 2 saptamini am cumparat acest tv si consider ca este f bun . ca parte rea este ca nu inregistreaza emisiunile favorite pe card sd

Lasă un comentariu