Panasonic TX-L32E3E

Televizorul LED Panasonic TX-L32E3E e unul cu o diagonală de 80-81 centimetri și are multe facilități care l-ar recomanda printre care se numără suportul Full HD, ecranul LED care consumă puțin curent, tunerul digital și playerul multimedia. Are un player integrat și am văzut că la unele magazine online e specificat că poate reda video de pe USB (harduri externe), dar să nu vă așteptați la prea multe de la acest televizor ieftin. Poate vă întrebați dacă merg mkv-urile și asta e o altă întrebare capcană deoarece fiind un TV cu capabilități 1080p ar fi normal ca aceste formate video să poată fi redate, dar depinde mult și de firmware.

Având în vedere că vorbim despre un televizor Panasonic nu e scump. Trebuie să recunoaștem că panasonic e în general cunoscut pentru plasmele sale de foarte bună calitate (cum ar fi TX-P50UT30E), dar văd că nici la LED-uri nu se descurcă deloc rău. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetat
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

În magazine o să-l găsiți pe TX-L32E3E sub numele televizor LED Panasonic, 80cm, Full HD TX-L32E3E și trebuie să știți că e vorba tot de TXL32E3E, doar că magazinele preferă să-și personalizeze marfa.

Ecranul lui TX-L32E3E are 32 inci și puteți urmări filme Blu-ray la calitate maximă de pe calculator (prin HDMI sau D-Sub) sau filme HD de la TV deoarece are și tuner DVB-C disponibil. Ecranul fiind iluminat cu LED-uri înseamnă că față de variantele cu LCD are un consum inferior de curent cu undeva la câteva zeci de procente în minus.

Vă puteți juca și jocuri pe acest TV TX-L32E3E, dar niciodată nu o să putem compara un TV de 3000-4000 lei cu unul de 1500 când vine vorba de lag/sacadare. Jocurile de pe console vor fi jucabile, dar e mai mult un televizor tradițional.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul e sub 2000 lei, are ecran cu rezoluție de 1920 pe 1080 puncte care e optimul pentru filmele 1080p, are player multimedia (mai mult pentru poze de pe carduri SD) și tunerul HD își face bine treaba cu posturile TV în format HD/digital.
Contra: nu cred că va putea reda mkv-uri nici cu software actualizat.

Concluzie

TX-L32E3E e un televizor nou fiind apărut astă vară și excelează la capitolul imagine și porturi, iar dacă o să-l folosiți pentru vizionarea posturilor TV la înaltă definiția și a filmelor de pe calculator (prin D-Sub su HDMI) atunci nu o să aveți probleme și o să vedeți că e excelent. Din clipul de alături o să puteți vedea ce poate și nu acest TXL32E30 într-un mic preview.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Panasonic TX-L32E3E”

 1. Conform site-ului producătorului şi magazinelor care îl comercializează acest TV are tuner DVB-C (digital sau HD). Poate ai alt model.

 2. Naturelule, are tuner DVB-C, si este chiar bun.

  Recomand.

  PS: L-am cumparat acum 2 saptamani, si este chiar ok.

 3. Nu recomand nici un televizor din marca panasonic , am cumparat un panasonic L37e5b (din Uk) si este foarte foarte slab , am acasa mai multe televizoare ,3 samsung si 1 panasonic , nu se compara , televizoarele samsung sunt cu 2 clase peste panasonic
  Am comparat urmatoarele modele , in ordinea calitatii:
  Samsung 40d7000
  Samsung 32d6500
  Samsung 32c6700
  Panasonic TX-L37E5B

Comentariile sunt închise.