Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Panasonic TX-L24C3E

Televizorul LCD Panasonic TX-L24C3E nu este un model nou, dar impresionează prin caracteristicile sale. Nu e la fel de bun ca plasma TX-P42G30E, dar tot îl recomand prin acest mini review deoarece are câteva plusuri cum ar fi o diagonală modică, tuner HD, design reuşit şi preţului mic. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi cred că-l pot recomanda ca televizor ieftin.

Poze

Despachetat

Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Panasonic TX-L24C3E e un televizor care excelează la capitolul detalii tehnice deoarece are un ecran LCD de 24 de inci (60-62 centimetri) cu suport HD. Sunetul nu pot spune că excelează cu ceva deoarece are 20W RMS per total. Ca orice alt televizor din zilele noastre şi acesta are tuner digital sau HD pentru ca dumneavoastră să puteţi vedea programe TV în format HD. Tunerul e de tip DVB T şi C şi are suport MPEG 4. Are şi mulţi conectori, iar cei importanţi sunt HDMI şi RCA.
Deoarece ecranul nu e LED, consumul de curent e puţin mare, adică circa 72 W. Având o diagonală mică, greutatea e de 6 kilograme şi asta îl face uşor de asamblat şi mutat prin casă chiar şi de către o singură persoană. Nu are player pe USB, dar are slot SD prin intermediul căruia se poate reda o multitudine de formate multimedia printre care mp3, jpeg şi aac.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LCD, diagonala are o mărime medie, are tuner HD pentru urmărirea canalelor HD şi slot SD.
Contra: nu are ecran cu iluminare LED şi nici player pe USB.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1379 lei e un preţ aproximativ pentru acest aparat TV şi nu cred că o să găsiţi un preţ mai bun la un alt magazin. Probabil ca variantă SH (second hand) sau ca resigilat va fi mai ieftin. Nu am mai scris despre televizoare ieftine de la Panasonic, iar TX-P42G30E care a fost amintit de mine în primul paragram nu poate fi considerat o alternativă deoarece e mult mai scump.

Concluzie

Panasonic TX-L24C3E e recomandarea mea pentru acele persoane care vor un aparat ieftin, dar şi capabil, iar acesta le va oferi ceea ce aceştia vor de la un TV.
Probabil că mulţi se întreabă dacă pot urmări filme mkv pe acest TV şi ar trebui să ştiţi că din moment ce e un TV HD sau HDTV acesta nu poate reda formate 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu