Panasonic TX-65EX703E, cel mai mare televizor din serie

Televizorul Smart 4K Panasonic TX-65EX703E e cel mai mare model din serie și nici nu e nevoie de unul de 75 inci pentru că ar fi prea scump, iar voi vă limitați la un anumit buget. Chiar dacă alegeți cea mai mică variantă, caracteristicile tehnice și tehnologiile sunt aceleași, însă într-o cameră mare trebuie să puneți un televizor pe măsură. Mai toate televizoarele de pe piață prezintă HDR, în special dacă discutăm de o serie atât de populară și avansată.

Din poza de jos se vede televizorul cu un soundbar în partea frontală, deoarece piciorușele sunt ajustabile (pot fi puse pe mijloc sau pe extremități). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mulți dintre voi vă gândiți să-l folosiți ca un monitor de la distanță datorită specificațiilor tehnice oferite și poate că folosiți o consolă pentru  juca jocurile favorite. E dotat cu un sistem audio de 20W cu tehnologie VR-Audio True Surround, dar și altele. Poate că nu e de ajuns dacă aveți o sufragerie mare împreună cu un hol, deoarece sunetul se pierde în spații generoase. De aceea, unii dintre voi vă gândiți să puneți un sistem audio suplimentar.

Păreri pro și contra

Merită să alegeți varianta de 164 cm chiar dacă depuneți un efort financiar ceva mai mare deoarece detaliile oferite de conținutul 4K vor fi mai vizibile de la o distanță mai mare. Ar fi chiar păcat să optați pentru cea mai mică variantă deoarece oferă un spectru larg de culori, contrast generos, HDR, Local Dimming și multe altele. Singurul minus e acela că sistemul audio putea fi mai puternic pe varianta de 164 cm (de 40W ar fi fost perfect).

Panasonic TX-65EX703E arată bine cu acea ramă argintie și interfața e prietenoasă deoarece discutăm de my Home Screen. Cu ajutorul telecomenzii incluse puteți accesa rapid aplicația dorită sau chiar să navigați, însă nu e chiar ca pe o tabletă sau telefon. Totul se mișcă rapid cu acel procesor Quad Core Pro, iar playerul media integrat poate reda conținutul dorit sau chiar să înregistreze o emisiune sau film (conectați un stick USB).

Te-ar mai putea interesa